RO Study
👤
Ioana20051
Ioana20051
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
caracterizare colegul meu de banca
Răspuns :
ElliMelli
ElliMelli
24-02-2016
Colegul meu de banca, este silitor, ordonat si un prieten adevarat! El este si foarte activ la ore, iar pe deasupra este si un sportiv priceput...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cit Mai Multe Numere Naturale Folosind Doar Cifrele Romane: a)X, L Si I b)D, C Si M
1.intr-o Clasa Sunt 12 Baieti Si 18 Fete. a)cat La Suta Din Numarul Elevilor Reprezinta Baietii ? b)dar Fetele ? 2.raportul Dintre Varsta Tatalui Si Al Fiului
Numeste O Particularitate Fonetica Pe Care O Au In Comun Urmatoarele Cuvinte: Toamna, Doamna, Maiastra, Lui.
Cat Face Radical Din 2?
Va Rog Mult Ajutatima.. 1).3x(x-1)-17=X(1+3X)+1 2).3(x+3)+x=9+4x 3).2(x+1)-1=3-(1-2x)
Adjective Pronominale Demonstrative De Indentitate
Arata Ca Numarul N=112013+52013+32013 Nu Este Patrat Perfect. DAU COROANA....:D
In Padure Sunt 215 Stejari,fagi Si Mesteceni.Nr. Fagilor E De Trei Ori Mai Mare Decat Al Mestecenilor,iar Al Stejarilor Cu 152 Mai Mare Decat Al Fagilor.Cati Po
Determina Trei Numere Natural,stiind Ca Suma Lor Este 122 Si Primul Reprezinta 75% Din Al Doilea,iar Al Doilea,30%din Al Treilea.
Transcrie Intrebarea Zmeului Si Raspunsul Lui Praslea. Cum Explici Expresiile: turbat De Manie=_________________. am Eu Ac De Cojocul Tau:___________. Continua