RO Study
👤
Cihfth
Cihfth
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
compune cuvinte cu mb si mp
Răspuns :
Gabi650
Gabi650
24-02-2016
Imparat imbobocit. Bomboana
Succes
Answer Link
Viktorascyorba
Viktorascyorba
24-02-2016
cu mp:impuls compus amprenta comparatie importantcu mb:imbalsamat imbaiat ambalat ambitios ambarcatiune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Au Fost Consecintele Taeri Padurelor Basarabeni
Caracterizare Derossi Urgent Va Rogg
Am Nevoie Urgent De Rezolvare, Ofer Coroana! Este Poza Mai Jos.
21 Analizează, În Caiet, Substantivele Scrise Italic În Propozițiile De Mai Jos, Indicând Funcția Lor Sintactică. I-am Mărturisit Prietenului Meu Bucuria Trece
130.Cat De Repede Se Poate Te Rog
De Ce Crezi Ca Imaginile Din Prima Și Ultima Strofă Sunt Statice? Găsește În Aceste Strofe Semnificația Legăturii Cu Planul Ceresc.
Descrie In 50- 100 De Cuvinte Un Joc Sau O Activitate De Grup Care Contribuie La Formarea Spiritului De Echipa.Tine Cont De Faptul Ca Aceasta Se Bazeaza Pe O Bu
Plecând De La Cele Trei Imagini Scrie Un Scurt Text De Aproximativ 50 De Cuvinte Despre Rolul Celor Doi Sfinți În Istoria Slavilor !
8. Citește Atent Problema. Scrie Schema, Rezolvă Cu Plan Și Prin Exerciţiu. L01234567 Într-o Livadă Cresc 360 Meri Şi Peri, Câte 30 Pomi Într-un Rând. Câte Rând
Să Ne Îmbogățim Vocabularul 1. Notează În Casete Înțelesul Cuvântului Joc, Pentru Fiecare Enunț Dat. Îmi Place Să Mă Joc La Computer. - Ratele Şi Vânătorii Este