RO Study
👤
Corina3
Corina3
09-10-2014
Franceza
a fost răspuns
o propozitie cu verbul se lever
Răspuns :
AlesyaAle
AlesyaAle
09-10-2014
Les eleves se levent quand le professeur entre dans la salle de classe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Ar Trebui Să Fie Numărul Minim De Pagini Al Unei Nuvele? Aș Aprecia Exemple De Nuvele Scurte Ale Literaturii Române Și/sau Universale.
Pot Fi Atât Vocale, Cât Şi Semivocale Sunetele:a) /a/, /ă/, /â/;b) /e/, /i/,/a/,y;c) /u/. /ă/. /a/;d) /e/, /i/,/o/, /u/;e) /o/,/u/, /â/,y.
Ordonează Literele R E M E I
Calculati 1intreg 2 Supra 5 + 15 Supra 7 •14 Supra 25
Salut, Am Nevoie De O Rezolvare Completa Si Explicata La Acest Exercitiu ( Se Pare Ca Am Editat Prea Mult ..... La Integrala Capetele Sunt De La 0 La 3 Si La F
Se Da Șirul De Numere Naturale:5, 10, 15, 20, 25,... .a)Care Este Primul Număr Din Șir Ce Are Suma Cifrelor 27?b)Aflați Suma Primilor 10 Termeni Ai Șirului:
Poate Sa Ma Ajute Cineva Cu Motivarea Virgulei Din Secventa : -Bine-ai Venit , Fat-Frumos.
Vreau O Propozitie In Care Toate Cuvitele Sa Inceapa Cu Litera *s*
Dupa Doua Ieftiniri Succesive De 10%, Costul Unui Sejur La Mare Este De 324 Lei. Care A Fost Prețul Inițial Al Sejurului? Cu Cat La Suta S-a Micșorat Prețul Se
Trebuie Sa Fac Un Eseu De 2 Pagini Si As Dori Sa Stiu Daca Este Corect . Cerința:Elaborati Un Eseu De Aproximativ 2 Pagini Despre Democrația Românească Interbel