RO Study
👤
Marinela221
Marinela221
24-02-2016
Istorie
a fost răspuns
Explica imbinarea de cuvinte regele-soare
Răspuns :
Baboaica
Baboaica
24-02-2016
eu inteleg expresia ,,regele soare,, astfel, ca soarele este unul ca si un rege, el incalzeste pe toti, este puternic, granndios, maiestos si faimos. Soarele este asociat metaforic cu un rege.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puneti Adjectivele:roz,mov,albastru,verde,gri,rosu Si Maro In Relatie Cu Substantive La Genul Mascului Si Genul Feminin La Singular Si Plural
Construiește Un Dialog Din Patru Replici,care Ar Putea Avea Loc Între Tine Și Un Poet,pentru A-i Solicita Un Autograf! Urgent! Dau Coroană!!
Transformati In Centimentru 300mm ,71m,2,3dam, 69dm,0,03km,12hm
Daca As Mai Primi 5 Bomboane As Avea Cu 2 Mai Putine Decat Colegul Meu De Banca Stiind Ca El Are 12 Afla Cate Bomboane Am Eu
Alcatuiti O Compunere De Minim 15 Randuri In Care Sa Va Prezentati Opinia Despre Varsta Minunata A Copilariei HELP ME PLSSS!! ESTE URGENT
Scoateti Predicatele Verbale Si Analizatile: a Fost Odata Un Taran Batran Care Traia Intr O Pestera In Varf De Munte.nimeni Nu Stia De Unde Vine Si Nici De Ce T
Va Rog! Spune-ti O Floare Care Creste Primăvara!
Construieste Un Dialog Din 4 Replici Care Ar Putea Avea Loc Intre Tine Si Un Poet Pentru A-i Solicita Un Autograf . URGENT!! DAU COROANA!
Cei 7pitici Din Poveste Au Adus Fiecarei Printese Cate 2 Rubine 3 Safire Si 4 Diamante Cate Pietre Pretioase A Primit Printesa?
Ajutorrrr 1.ce Fel De Asezare Este Localitatea Ta? In Ce Zona De Relief Este Situata ?