RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
o propoziție cu smerit
Răspuns :
Banana2015
Banana2015
24-02-2016
cainele meu este smerit.
colegul meu este smerit.
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
24-02-2016
Copilul a venit de la scoală smerit.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti,va Rog,o Compunere Cu Dialog,cu Titlul "In Ograda''.
A)Un Con Circular Drept Are R=5,G=13.aflati Inaltimea Conuluib)Aflati Volumul Unui Cilindru Circular Drept Cu R=5 Si H=4...H=inaltimec)O Sfera Are Volumul V=36p
Ce Este Structura Chimica
Bunaaa, Treb Sa Scriu O Compunere Despre Picnic Cu Familia Mea.Va Rog Mult Nu Am Nici O Idee Ce Sa Scriu.Va Dau Un Multumesc!Multumesc Anticipat!
A)Un Con Circular Drept Are R=5,G=13.aflati Inaltimea Conuluib)Aflati Volumul Unui Cilindru Circular Drept Cu R=5 Si H=4...H=inaltimec)O Sfera Are Volumul V=36p
Trei Copii Au Cate O Suma De Bani.Daca Impartim Suma Primului Copil La Suma Celui De-al Doilea Copil,obtinem Restul 2 Si Catul 1; Suma Celui De-al Treilea Copil
Va Rog Sa Ma Ajutati.1.un Triunghi Echilateral are Latura de Lungime 5√3cm. Determinati Lungimea Inaltimii Triunghiului
Se Impart 12 Torturi La 12 Persoane.Unele Primesc 2 Torturi,altele Cate Un Sfert Si Una Singura Primeste O Jumatate.Cate Persoane Au Primit Cate Doua Torturi Si
Versuri AlbeNu Poti Sa Smulgi Din AerAl Mierlei Cintec Spus.De Vorba Mamei Gura-tiS-o Departezi Nu Poti.Nu Poti Din Ape SmulgeUn Soare Oglindit.De
Solutia Ecuatiei2x+5=7