RO Study
👤
Cristinatep
Cristinatep
24-02-2016
Matematică
a fost răspuns
a:b=5 rest 10
a+b+5+10=85
a,b=?
Răspuns :
Pitikot10
Pitikot10
24-02-2016
a+b=85-10-5
a+b=70
Doar atat am stiut.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reciteste Strofa A 3 A Poeziei . Care Este Cuvântul Ce Indicà Faptul Cà Între Imaginea Prezentatà In Strofa 1 Si Cea Din Strofa A3 A Trecut Un Timp?
2 Apoi Din Același Întreg, Apoi Compară-le. 4 4. Colorează 2 Exemplul 1: O Gogoașă Exemplul 2: Unvreau Și Cum Sa Colorezi Că Nu Știu,help Și Unde Sa Colorezi?
4. Entoure La Variante Qui Convient, Puis Complète Les Phrases: N'a Pas De Frontière Avec La France. A) La Belgique B) L'Italie C) Le Portugal La Ville De Marse
3. Redactează, În Caiet, Un Text De 80–100 De Cuvinte, In Care Sa Realizezi Un Portret Al Mariei, Fetița Pasionată De Lectură, Așa Cum Rezultă Din Interviul Dat
Determinati Numerele Naturale A, B Şi C, Pentru Care A Ori 0,1(6) = B Ori0,125 = C.0,08(3) Și A+b+c=182 Va Rog Repede Dau Coroana
Analizati Substantivele Din propozițiile: Am Reusit Multumita Ajutorului Colegilor De Clasa Mi Am Pus Un Pulover De Lana Impotriva Frigului Am Sosit Acasa De L
Calculeaza Volumul Pe Care 2 Moli De Azot Il Ocupa In Conditii Normale
Imagineaza-ti O Acțiune De Curățare A Livezii La Începutul Primăverii. Redactează Etapele Unui Plan De Lucru În Acest Sens
Determinați Valorile Reale A Lui A Pentru Care Ecuațiile Următoare Sunt Echivalente Minus 4 Paranteză Rotundă 3 Minus X Închidem Paranteza Minus 2 Egal Cu 4 Plu
35. Bunicul Meu Are 70 De Ani, Fratele Meu De 10 Ori Mai Puțin Decât Bunicul, Iar Sora Mea Cu 10 Ani Mai Mult Decât Fratele Meu. Câți Ani Au Frații Mei? Help Me