RO Study
👤
Isteata2
Isteata2
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu cuvantul ne-a daruit
Răspuns :
Talpaugeorgiana
Talpaugeorgiana
24-02-2016
bunicul ne-a daruit un cadou.
Answer Link
Аноним
Аноним
24-02-2016
Fericirea mamei mi-a daruit un zambet.
O alta propozitie : I-am daruit mamei un cadou special.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Numerele Naturale Cuprinse Între 500 Şi 900 Ale Căror Cifre Să reprezinte Numerele Consecutive , Scrise In Ordine crescătoare
In Excursie Au Plecat 54 De Elevi Si Adulti.Stiind Ca Au Plecat De 2 Ori Mai Multi Baieti Decit Fete Si Cu 6 Adulti Mai Putini Decit Fete, Aflati Nr. Baietilor
Se Descompun Termic 112 G De Carbonat De Magneziu, Cu Randament De 75%. Calculati Volumul De CO2 Degajat, In Conditii Normale.
Bunã..Am De Fãcut 2 Propoziții La Singular Și Pluaral Cu Aceste Cuvinte Care Au Aceeași Formã: Sheep,fish,fruit,chenese,portuguese,dozen,hundread,thousand,serie
Scrie O Compunere De 25-30 De Randuri,in Care Sa Realizezi Portretul Unui Copil De Varsta Ta,pasionat De Lectura.Nu Trebuie Neaparat Asa De Lunga,macar De 20 De
Află Numerele Naturale Cuprinse Între 500 Şi 900 Ale Căror Cifre Să reprezinte Numerele Consecutive , Scrise In Ordine crescătoare
Cate Numere Naturale De Trei Cifre Impartite La 37 Dau Restul 13?
Aflati Numarul Elevilor Dintr-o Clasa Daca Cei 4 Elevi Olimpici Reprezinta 4/9 Din Numarul Elevilor Din Clasa Care Nu Sunt Olimpici .
In Excursie Au Plecat 54 De Elevi Si Adulti.Stiind Ca Au Plecat De 2 Ori Mai Multi Baieti Decit Fete Si Cu 6 Adulti Mai Putini Decit Fete, Aflati Nr. Baietilor
La Un Magazin De Paine, La Inchidere ,erau 3 Persoane ,care Au Cumparat Toata Painea Care Mai Era.Sa Se Afle Cate Paini Au Fost,daca Fiecare A Cumparat Jumatate