RO Study
👤
Anais6
Anais6
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvint cu în- pe cu silabe
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
24-02-2016
incepe, încape
........
Answer Link
NicollShery
NicollShery
24-02-2016
în-tin-de-re, în-lo-cu-i-re
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Use The Given Words To Complete The Sentences. Listen Again And Check. Think, Eco-friendly, Souvenirs, Behave, Local Businesses, Memories, Local Food, Eco S
Ce Masa Are Un Om Dacă Energia Radiaților Ionizante La Care A Fost Expus Este 5 J, Iar Doza Absorbită Este 50 MGy
Pe Raft Sunt 6 Borcane Identice Cu Suc. Cât Suc Conțin În Total Aceste Borcane? Cât Cântăresc În Total Aceste Borcane?SCHEMA VA ROG??????
Completați Spațiile Punctate Cu Noțiunile Corespunzătoare: Mediul Intern Al..........este Format Din Lichid Interstițial.............si Sange
Fie ABC Un Triunghi Echilateral Si E Mijlocul Segmentului AC. Perpendiculara În A Pe AB Intersecteaza Bisectoarea Unghiului EBC În D Și Pe BC In F. Demonstarti
Expresii Din Povestea Vrancei, Va Rog.
Am Nevoie De Ajutor La 16 Și 17
Se Consideră Un Cerc De Centru O. Desenați Un Triunghi Isoscel OAB, Astfel Încât A Și B Să Fie Puncte A Ale Cercului,iar Punctul O Să Fie : A) Vârful Opus Bazei
Am Și Eu Nevoie De Un Desen Care Să Arate Ca Băiatul Din Poza Atașată, Tema Este Profile Side Vă Rog În Creion!!!!
Elaborați Un Discurs De 3-4 Minute, In Care Prezentaţi Şi Comentați Corespunderea Dintre Text Și Ecranizarea Textului Vizita De I.L.Caragiale .