RO Study
👤
Jan6
Jan6
24-02-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu fiecare cuvint sa aibae 4 silabe
Răspuns :
5iulie2003
5iulie2003
24-02-2016
budapesta este o capitala
capitala romaniei este bucuresti
Answer Link
Qq33ww22
Qq33ww22
24-02-2016
Cristi se uita la televizor . Maria are telefon nou . Costi se joaca pe calculator .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana!.
170 26 Efectuați a 24° +78° = b 151° -890 = Ajutor, Am Nevoie Rapid! Dau Coroana
LECTURI OBLIGATORII PENTRU VACANŢA MARE 1. J.R.R. Tolkien, Hobbitul 2. Kimberly Brubaker Bradely, Războiul Care Mi-a Salvat Viaţa 3. Lonel Teodoreanu, În Casa B
Trei Frați Primesc De La Părinți Cate 2 Banane. Cate Banane Au Primit În Total?.
4. Completează Spațiile Cu Pronumele Potrivit. cânt- cânți- cântăm- cântă- desenezi- desenăm- desenează- desenați- desenează- desenez-
AJUTATI-MA VA ROGGG A||bc Secanta
Cum Crezi Că Ar Fi Putut Săgeată Să Treacă De Al Treilea Obstacol Găsește O Soluție Amuzantă Și Scrio Măi Jos
Dacă A B C Sunt Trei Numere Naturale A Mai Mare Decât B Și B Mai Mare Decât C Atunci A Minus B Minus C Este Egal Cu A Minus B Plus C Este Adevărat Verifică Cu C
Formulează: A) Un Enunţ În Care Să Folosești Alt Sens Decât Cel Din Text, Pentru Cuvântul B) Trei Propoziții În Care Cuvântul Cap Sa Aiba Sensuri Diferite
LECTURI OBLIGATORII PENTRU VACANŢA MARE 1. J.R.R. Tolkien, Hobbitul 2. Kimberly Brubaker Bradely, Războiul Care Mi-a Salvat Viaţa 3. Lonel Teodoreanu, În Casa B