RO Study
👤
Setea78
Setea78
09-10-2014
Engleza
a fost răspuns
vreau sa cumpar produse de patiserie
Răspuns :
Fara
Fara
09-10-2014
I want to buy pastries.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Orice Informație Utilizată Pentru A Te Identifica (numele, Prenumele, Locul Și Data Nașterii, Numărul De Telefon, E-mailul) Reprezintă Date Cu Caracter Personal
9.Enumerati Elememtele Multimilor:a) A={x∊ℤ| -3 < X < 7} C) C={x∊ℤ| -10 <x<2}
Bună, Vreau Să Îmi Rezolve Și Mie Cineva Problema 17. Cu Întrebări. Vă Rog Grăbiți-vă
Analizați Cuvintele Din Propoziție: - Castelul Din Carpați Dăinuia Peste Greutatea Anilor- Analizați Substantivele- Construiți Propoziții: Masă, A) Subiect Nomi
Care Sunt Formele Accentuate Și Care Sunt Formele Neaccentuate Din Textul Vizita De I. L. Caragiale Repede Dau Coroana!!!
Un Creion Este De 5 Ori Mai Ieftin Decat Un Stilou,iar Diferentade Pret Dintre Cele Doua Obiecte Este De 16 Lei .Cat Costa Creionul?dar Stiloul?puteți Să-mi Daț
Menționează Ce Parte De Vorbire Sunt Elementele De Relatie Care Introduc Atributivele Din Frazele De Mai Jos Si Ce Functie Sintactică Au.• Cartierul Unde Am Loc
Precizează Această Persoană Se Realizează Narațiunea. 6. Care Sunt Personajele Care Apar In Text?
Scrie Verbele Din Enunturile De Mai Jos Precizand Timpul Persoana Si Numarul Verbelor: Matei A Invatat Tainele Zborului.Anteriori Cred In El. Veti Incerca Si V
Află Fracțiile Mai Mari Cu 1/7 Decât 3/7 4/7 2/7 6/7 5/7