👤
a fost răspuns

Bună ziua.
Aș dori un dialog cat mai complex dintre vânzătoarea unei patiserii și un client cu contract( managerul unui restaurant) . Vânzătoarea va avea rolul de a-și prezenta produsele ( brioșe, prăjituri și fursecuri) și de asemenea sa recomande clientului un tip de produs pe care îl are pus la vânzare,cel mai potrivit pentru un restaurant.
Mulțumesc.

Răspuns :

-Ma bucur ca ati revenit la magazinul nostru ,unde avem produse noi si de calitate.
-Mi s-a transmis telefonic ca aveti produse foarte bune si proaspete.
-Vreau sa va ofer spre degustare aceste briose pufoase cu glazura de zmeura,amandine insiropate cu miere si cateva fursecuri cu scortisoara.va rog sa serviti cu incredere ,sunt cele mai bune prajituri din patiserie.
-Mmm,aveti perfecta dreptate ,uite ma ling pe degete nu este frumos ,dar nu ma pot abtine ,sunt un deliciu.
-Patiserii si cofetarii nostri sunt cei mai renumiti maestri.
-M-ai convins ,dar nu stiu ce produs sa ofer clientilor mei ,care ar fi cel mai potrivit?Te rog sa ma juti sa aflu raspunsul care ma framanta.
-Mie imi plac briosele ,sunt usoare ,pufoase si contin si fructe aromate si cu o culoare atractiva.Sunt elegante si usor de servit.
-Esti minunata,m-ai convins merg sa inchei un contract cu patronul patiseriei si poate imi ofera si un pret convenabil.
-Succes in afaceri si va mai asteptam pe la noi!