RO Study
👤
Grygy
Grygy
23-02-2016
Matematică
a fost răspuns
media aritmetica a numerelor 1/3 si 5/7
Răspuns :
Anutzaaaaaaaaaa
Anutzaaaaaaaaaa
23-02-2016
[tex]( \frac{1}{3}+ \frac{5}{7}):2=( \frac{7+15}{21} ):2= \frac{22}{21}:2==\ \textgreater \ \frac{11}{21} [/tex]
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Brainly23
Brainly23
23-02-2016
aceasta e rezolvarea ex tau
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Determinati Numarul Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Sunt Divizibile Cu 2 si 3.b) Determinati Numarul Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Sunt Divizib
AS Dorii .......Ce Sentimente Trebuie Sa Fi Incercat Lizuca , Vazand Ca Sa Ratacit.... VA ROG FRUMOS
Doru A Pus Mere In Doua Lazi.In Prima Lada A Pus De Trei Ori Mai Multe Mere Decat In A Doua Lada.Afla Cate Mere Sunt In Fiecare Lada, Daca In A Doua Lada Sunt 2
Aflati Toti Divizori Comuni Ai Numerelor 12 Si 13 Si Precizati Cel Mai Mare Dintre Ei
Catul Dintre Patratul Numarului 11 Si Suma Numerelor Ce Reprezinta Predecesorul Triplului Lui 2 Si Succesorul Lui 3
Indica antonime Formate Cu Ajutorul Prefixelor De La Urmatoarele Cuvinte:echivoc,a Dispune,onorat,decenta,a Aproba ,temporal,stabil,reverentios,functional,ordon
Salut, Ajutați-mă La Ecuațiile Astea :1+12+23+1-22+54+2
Stiind Ca: X- 2*y + 13=52, Determinati 3*x -6*y+1
Doua Valori Diferite Ale Verbului A Fi
Prețul Unui Televizor A Fost Redus Mai Întâi Cu 15%.După O Săptămână A Intervenit O Nouă Reducere Cu 20%.Un Cumpărător Care A Monitorizat Evoluția Prețului Tele