RO Study
👤
Onutza5
Onutza5
23-02-2016
Matematică
a fost răspuns
mareste cu 7 suma vecinilor nr.4
Răspuns :
NYNYK
NYNYK
23-02-2016
3..4..5
3+5=8
8+7=15
VECINII PLUS 7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenati Un Paralelogram Si Apoi Doua Segmente Asa Incat Sa Obtineti Un Dreptunghi Si Doua Trapeze
Dau 30 De Puncte !!! Puteti Va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie Cine Povesteste Fiecare Dintre Cele 9 Povestiri Din Volumul Hanu Ancutei De Mihail Sadoveanu? Va Rooooo
Salut, Mã Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Vã Rog Frumos? Am Doua Probleme Pe Care Nu Le Înțeleg, Dau Funda Celui Mai Bun Răspuns :) 1.) La Arderea A 8,8 G Alcan
Scrieti 3 Amstecuri Lichid-solid Care Se Separa Prin Turnarea Lichidului Din Pahar Intr-un Alt Pahar Si Sa Ramana Corpul Solid In Pahar
Din Stupul Nostru Au Plecat Spre Livada45 De Albine Lucratoare,iar Din Stupul Vecin Au Plecat38.cate Albine Lucratoare Mai Trebuie Sa Plece Pentru A Fi In Livad
Va Rog E Urgent, Am Mare Nevoie Am Pus Și Ipoteza Și Desenul Vreau Să Știu Dacă Desenul E Corect Și Rezolvare Cat Mai Bine Explicată Mersi!
Cum Se Calculeaza 5 La Puterea 7
Pe Imas Pasc Oi Si Capre,in Total 52 De Capete.oi Sint De 3 Ori Mai Multe Decat Capre.cate Oi Si Cate Capre Sant?urgent Dau Coroana
Aflati Un Numar, Stiind Ca, Daca Din 75% Din El Scadem 0,625 , Obtinem 3supra 8
Aflati Aria Dreptunghiului Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este 45 Cm Si Latimea Este Un Sfert.