RO Study
👤
Ffjfdfm
Ffjfdfm
23-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Aflatil per x:
19x+15=72
Răspuns :
Matematicianu1000
Matematicianu1000
23-02-2016
19x=72-15
19x=57
x=57:19=3
Answer Link
Oanyoany05
Oanyoany05
23-02-2016
19x+15=72
19x=57
x=57:19
x=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fractiile Subunitare Cu Numitorul 6
Suma A Trei Numere Este 346. fiecare Numar Este Cu 13 Mai Mare Decit Dublu Precedentului. Afla Numerele.
Completati Textul Urmator Cu Articolele Nehotarate Potrivite:Am Vazut................carte In Vitrina ................ Anticariat ........ Prieteni Mi-au Spus
Completati Textul Urmator Cu Articolele Nehotarate Potrivite:Am Vazut................carte In Vitrina ................ Anticariat ........ Prieteni Mi-au Spus
Daca A/b=2/3,aflati Valoarea Raportului 3a-b/a+bvreau Rezolvarea Completa Si va Multumesc Anticipat Pt Raspuns
Ce Inseamna Teatrul Pentru Voi? NU DE PE NET !!!!! :)SA FIE ORIGINAL
Scrie Doua Caracteristici Ale Vocabularului Folosit De Catre Cei Doi Interlocutori Din Bubico De I.L Caragiale.Va Rog Mult Sa-mi Spuneti!!!!
Andrei Are La Dispozitie Un Resort Cu Constanta Elastica K=10N/m , De Care Trebuie Sa Atarne O Lustra De 1.5 Kg.Cand A Montat Lustra A Constatat Ca .... Voi Sti
Buna Vreau Si Eu Propozitii Cu pronumele De Identitate -2 Masculin Singular Cazul Ori N Ori G2 Feminin Singular Ori N Sau G 2 MASCULIN PL. N ORI G 2 Feminin Pl.
Diferenta A Doua Nr Naturale Este 40 . Sa Se Afle Nr Stiind Ca Unul Dintre Nr Este De Trei Ori Mai Mare decat Celalalt