RO Study
👤
Stanbianca
Stanbianca
09-10-2014
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna We are one
Răspuns :
Scheptanaru
Scheptanaru
09-10-2014
Noi suntem unul sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
Par
Par
09-10-2014
Suntem unul se traduce
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Era La Evaluarea Nationala La Punctul C Sa Pun Unghiul Dintre Dreapta AO' Si Planul Bazei , In Barem Scrie Ca Unghiul Dintre Acestia Se Nota M(AO' , Planul Baz
Un Amestec De Doi Monoalcooli, In Reactie Cu Sodiul Formeaza 179.2 L Hidrogen. Cunoscand Ca Volumul De Hidrogen Degajat De Alcoolul Superior B Este Cu 22.4 L Ma
In Fraza Urmatoare:,,Ei Sunt Animale Sa Merite Asta?" Avem O Propozitei Subordonata Atributiva?
Un Dreptunghi ABCD Cu AB =8v3 Cm Si AD=8cm. Pe Segmentul BD Se Considera Punctele E Și F,astfel Încât DAE=EAF=FAB. Demonstrati Ca A,f,c Sunt Coliniare
E(x)=(x+2)la Patrat-9 Supra X Patrat-25 :x-1 Supra X-5 . CUM SE REZOLVĂ???
Problema Trigonometrie Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema Numarul 554, Nu Inteleg De Ce Rezultatul Este B...Am Mai Postat O Daca Insa Chiar Nu Stiu Cum De Acel
Dupa Doua Scumpiri Succesive Cu 10% Si Apoi Cu 20% Pretul Final Al Unui Obiect Este 1320. Determinati Pretul Initial. Help Va Rog.
#Capacitate #EvaluareNationala Determinați Două Numere, Știind Că Media Lor Aritmetică Este Egală Cu 150, Iar Raportul Celor Două Numere Este Egal Cu 1/2 Scrie
Problema Trigonometrie Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema Numarul 554, Nu Inteleg De Ce Rezultatul Este B...Am Mai Postat O Daca Insa Chiar Nu Stiu Cum De Acel
#Capacitate #EvaluareNationala Dacă A = {1,2,3,4} Și B = {4,6,8} , Atunci Mulțimea A Intersectat B Este Egală Cu {…} .