RO Study
👤
Sarra98
Sarra98
23-02-2016
Matematică
a fost răspuns
cu cat este mai mare 7/10 decat 2/5 .
Răspuns :
Vladaganjea
Vladaganjea
23-02-2016
7\10-2\5= mai pe scurt scrie asa in caiet =7\10-2\10 = 3\10 acolo amplifici cu 2 cred ca tiam fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor read And Order The Text ancient.Brutus Grabbe It From the Baloney Stone Is A Very Important Computer at The Old City Library At 10:45 But B
Rezumat Text Fram Ursul Polar
SE CONSIDERA INTERVALELE A=(-1;4) SI B=(2;5) Numarul Intreg Care Apartine Multimii A∩B Este: a)2 B)3 C)4 D)5
Construiește Două Propoziții Dezvoltate În Care Să Utilizezi Substantivul Ploaie În Două Cazuri Diferite Cu Funcția Sintactică De Nume Predicativ
Ma Puteti Ajuta Rapid? , Dau Coroana!
(18) Fie *AOB Și &BOC Unghiuri Adiacente Și OM, Respectiv ON, Bisectoarele Acestora. Știind Că Măsura Unghiului MOC Este Egală Cu 70° Și Măsura Unghiului CO
Task 2 - Complete The Sentences With The Correct Form Of The Verb In The Present Simple Tense. 1) The Cat And The Dog (sleep) Under The Table. 2) Paul (go) To B
Bună! În Tema Mea La Română Am Găsit Această Propoziție: "În Acest Enunț S-a Produs Elipsa Predicatului."Puteți Să-mi Spuneți Ce Este "elipsa" În Această Propoz
Mă Puteți Ajuta Va Rog Doar La Ex Care Sunt Încercuite ?
15. In Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Se Ştie Că AB = AA'= 4v3 Cm Şi BC- 4 Cm. Allagi Masura Unghiurilor Formate De Dreptele:a) BC Si ADb) DD Şi A'B;c