RO Study
👤
Tiptil003
Tiptil003
23-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Argumente relatia poet-natura.
Răspuns :
Xxxxxx1
Xxxxxx1
23-02-2016
poetul exprima Cum e natura exprima relația dintre el și natura și eu am avuto și am luat 1o
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mâine Este Ziua De Naștere A Verișoarei Tale.Scrie-în Mamei,pe Spațiul Dat ,un Bilet Prin Care O Anunti Ca Ai Plecat Cu Bunica Sa Cumperi Un Cadou.Scrie Un Text
Râma O Litera Stie Si Numai Pe Ea O Scrie Va Rog Raspunsul Urgent!!!!
Traduceti Si Completati: Past Simple Of Irregular Verbs He Saw Them Liverpool. He----them In London. Did He See Them In London? Where Did He See Them?
Completeaza: 1.In Functie De Starea De Agregare A Solventului Solutiile Pot Fi..... 2.Amestecuri Omogene De 2 Sau Mai Multe Substante Obtinute In Urma Fen. De D
La Un Magazin S-au Adus 850 M De Stofa.In Prima Zi S-au Vandut 370 Metri,iar Partea Ramasa S-a Vandut In Urmatoarele Doua Zile.Afla Cat S-a Vandut In Urmatoarel
In Drumul Lui Spre Casa Fram Ursul Polar Sa Intalnit Cu 7 Foci Si Cu De 9 Ori Mai Multi Reni Cu Cate Animale Sa Intalnit Fram?
Pautru Baieti Si 6 Fete Sadesc 288de Flori Iar 9 Baieti Si 6 Fete Sadesc 468 De Flori.cate Flori A Sadit 8 Fete?
13,75-0,2 La Puterea3c = 4.9×2,8
Care Sunt Ultimile Trei Cifre Ale Produsului Primelor 15 Nr Naturale Nenule?
Stiind Ca Barca Are De Parcurs 28 Km Intr-o Zi Si Ca Dimineata A Parcurs Un Sfert Din Distanta,afla Cati Km I-au Ramas De Parcurs In Restul Zilei ?