RO Study
👤
Imperial
Imperial
23-02-2016
Limba română
a fost răspuns
caracterizare a doamnei invatatoare
Răspuns :
Dianaalexia92
Dianaalexia92
23-02-2016
Doamna mea invatatoare e ca si un parinte pentru noi , ne spune tot ce e bine pentru noi si ne invata lucruri noi care ne vor fi bune intr-o zi. Doamna mea invatatoare e o femeie speciala pentru fiecare elev
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Numere Este 8,6 . Aflati Cele Doua Numere Daca Se Stie Ca Diferenta Lor Este 0,5.
Calculati:250×4-(28+8×9)÷(6×7-8×4)×100+45×200=(36÷4+9×3)÷(2+6÷2-1)÷(27÷3-81÷9+9)×777=
Vara Trecuta Mihaela A Facut Turul Romaniei Cu Masina Impreuna Cu Parintii Sai . Ei Au Parcurs In 3 Zile 1403 Km .In Primele Zile Au Parcurs 945 Km,iar In Ultim
In Engleza Scrie Propoziti Cu Cuvintele (walked, Helped, Crossed, Washed, Watched, Robbled, Jobbed, Called, Enjoyed, Lived, Stayed, Invited, Visited, Decided, D
Ce Inseamna Bon Jorno
Irina Şi Corina Sunt În Aceeaşi Clasă. Fiecare Fată Are Câte 23 De Colegi. Câţi Copii Sunt În Clasă? Variante De Raspuns .. A-25 B-23 C-24 D-
Spuneti-mi Si Mie Substantele Chimice Cu Denumirile Populare Si Formula
Scrie 16 Propoziti In Care Sa Fie Predicatele Verbale Sa Fie Nominale Si Cele Nominale Sa Fie Verbale Va Rog Ajutatima!
Care Dintre Raspunsuri E Corect? floarea Neagra Are 5 Boboci,cea Alba Are 13 Boboci, Cat Ingrasamant Se Foloseste? a } 1 Kg B} 500g C} 2 Kg
Alex Avea De Rezolvat Mai Multe Probleme De Matematică. În Prima Zi A Rezolvat Doua Septimi Din Nr Total, A Doua Zi Doua Treimi Din Rest, A Treia Zi Jumătate Di