RO Study
👤
Frumuselul2
Frumuselul2
23-02-2016
Limba română
a fost răspuns
aseaza in ordine literele d u n r â c
Răspuns :
Talpaugeorgiana
Talpaugeorgiana
23-02-2016
a c d n r u in ordine alfabetica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Indentifica Sunetele Dintr-un Cuvant? Ex: Picioarele, Chiar, Specia, Chemi. Va Rog Sa Îmi Explicați Deoarece Chiar Am Nevoie. Dau Coroană, Puncte, Stele
Vă Rog Ajutați-mă E Important!!!!!!
Intr-un Clasor Sunt 26 De Timbre Aşezate Pe Două Pagini. Pe Prima Pagină Sunt Cu 6 Timbre Mai Multe Decât Pe A Doua Pagină. Câte Timbre Sunt Pe Fiecare Pagină?
Trei Fraţi Joacă Un Joc Pe Calculator Şi Obţin 78 De Puncte. Fratele Cel Mare Aobţinut De Trei Ori Mai Multe Puncte Decât Fratele Cel Mic Şi Cu 8 Mai Puţine De
VA ROG SA MA AJUTAȚI DAU COROANA PROMIT!
Bună Ziua! Stiti Cumva Dacă Exista, Asa Cum Există La Romana DEX-ul Si DOOM-ul, La Matematica O Carte In Care Sa Scrie Toate Proprietatile Si Formulele???? Nu
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC,cu Lungimea Ipotenuzei BC De 20 Cm Si Cu Raportul Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Egal Cu 4.Calculati Lungimea Inaltimii Core
Ce Intelegeti Prin : "batjocura Este Adesea Saracia Sufletului" Si "cinstea Te Cinsteste, Iar Batjocura Te Urateste" ? Ofer 40 De Puncte.
Pe O Dreapta Se Iau Punctele A B C D In Aceasta Ordine Astfel Incat AB=3cm BC=2cm CD=5cm Daca M N P Sunt Respectiv Mihloacele Segmentelor [AB] [BC] [CD] Aratati
Am Nevoie De Exercitiul 4 Si 5 Repede Dau Coroana Pls