RO Study
👤
Iulia345
Iulia345
23-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Cine a fost Constantin Brancusi?
Răspuns :
Yodaniel93
Yodaniel93
23-02-2016
Constantin Brancusi a fost cel mai mare sculptor roman .
Answer Link
Motanudeea
Motanudeea
23-02-2016
Brancusi a fost un mare sculptor roman. A trait și este înmormântat la Paris. Printre piesele sale celebre de număra: Masa Tacerii, Colona Infinitului, Pasarea Maiastra etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui triunghi este De 3100 Cm Iar Latura Este De 900cm Alta Latura depaseste cu O Treime lungimea Laturii cunoscute lungimea Celei De-a treia
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Fac O Propozitie Cu Prepozitia ``de Pe La`` ? Va Rog Frumos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scrieti Un Text De 5 Propozitii Cu Titlul Reactia Cititorului - Despre Poezia La Mijloc De Codru De Mihai Eminescu. Urgent Am Nevoie Acum.
Va Rog Ajiutati-ma!Scrieti Ecuatiile Reactiilor Dintre Un Metal Monovalent Cu Sulful Si Oxigenul.Scrie Ecuatiile Reactiei Dintre Aluminiu Cu Sulfu Si Clorul.Dau
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 90m,iar Lungimea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea.Aflati Lungimea Si Latimea Dreptunghiului.
Faceti Propozitii In Care Sa Apara:substantiv Comun,subst propriu,pron Pers De Politete Si Demonstrativ(de Apropiere De Indentiate, De Departate, De Diferentier
Perimetrul Unui Patrat Este Cu 180 Mai Mare Decat Latura Sa.Aflati Perimetrul
Un Dialog Intre Un Copil Si Animalul Sau Preferat
Ajutati-ma Va Rog Mult .Plizzscrieti-mi O Compunere Cu Tema"personajul Meu Preferat" .va Rog Mult ,in Clasa Am Scris Despre DOMNUL TRANDAFIR Dar Trebuie Acum Sa
2)Permimetrul Unui Patrat Este De 64 Cm.Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Latimea Egale Cu Latura Patratului,iar Lungimea Este Triplu Latimii.3)Perimet