RO Study
👤
Byby18
Byby18
23-02-2016
Matematică
a fost răspuns
decăzutul este 31, iar restul 16. afla scazatorul
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-02-2016
A=Scazatorul=>a=31-16=>a=15
verificare:16+15=31
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. La O Întreprindere Muncitorii Lucrind Cîte 15 Piese Pe Zi, Depăşeau Norma Zilnică Cu 0,25 Din Ea. Dacă Numărul Muncitorilor S-ar Micşora Cu 1/5 Din Numărul L
Ex Ăsta Vă Rog… Vreau Rezolvare Completă Și Logică Ca Să Înțeleg Cum Se Gândesc Toate Exercițiile De Tipul Ăsta
Va Rog Sa Ma Ajutați!!
Am Nevoie De Ajutor La Punctul A)
Ultimul Ex Vă Rog… Vreau Rezolvare Completă Și Logică Ca Să Înțeleg Cum Se Gândesc Toate Exercițiile De Tipul Ăsta
1. Alexandru Susține Un Test Cu 20 Întrebări. Punctajul Se Acordă Astfel: 5 Puncte Pentru Fiecare Problemă Corect Rezolvată Și Se Scad 2 Puncte Pentru Fiecare R
Vă Rog , Am Multa Tema La Mate !
34. Completați Spațiile Punctate: A) Pătratul Numărului Rational I B) Cubul Numărului Rațional C) Dacă -1+ (3) (0,5 + 1) Este (-9)·(-)-(-9) (144) 3 Atunci 30103
85 M-am Gândit La Un Număr Din Care Am Scăzut 18, Apoi Am Adunat La Diferență 13 Şi Am Obtinut Un Număr Cu 11 Mai Mare Decât 16. La Ce Număr M-am Gândit?
Completează Schema Cu Numerele Potrivite, Apoi Compune O Problemă Care Să Se Rezolve Pe Baza Acesteia. Suma Lor Pătratul Sumei Primele 5 Numere Naturale Nenule