RO Study
👤
Bub4
Bub4
23-02-2016
Istorie
a fost răspuns
cat inseamna 1000 de galbeni
Răspuns :
DAdela
DAdela
23-02-2016
In trecut 1000 de galbeni , in prezent 1000 de lei .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Propozitie In Care Sa Existe Un Nume Predicativ Multiplu Avand Ca Regenta Verbul A Insemna.
Cine Poate Sa Imi Spuna Si Mie Cate Ceva Despre Ciurul Lui Eratostene? Va rog, Imi Trebuie La Scoala!
Ce Fenomen Poate Opri Patrunderea Luminii In Mare? Ce Proces Dispare? Care Sunt Consecintele?
1. Cum Procedezi Pentru A "usca" Mai Repede O Farfurie In Care Se Afla O Cantitate De Alcool?2. De Ce Recipientele Ce Contin Parfum Au O Deschidere De Diametru
Forțele Ce Acționează asupra Pistoanelor Unei Prese Hidraulice Cu Valorile F1 = 500N Respectiv F2=250N.Află Aria Secțiunii Pistonului Mic Dacă Aria Secțiunii Pi
Statiile De Epurare.Rolul Lor.
Clasificati sinonimele Din Seriile De Mai Jos Dupa Gradul De Itensitate:a) Boare,furtuna Uragan,vant,b)a Boci, A Lacrima, A Plange, A Se Smiorcai
Cine Ma Ajuta La Matematica Am De Rezolvat Aceasta Prblema!!!!Intr-o Scoala Sunt 1865 De Elevi.Aratati Ca Cel Putin 5 Elevi Isi Serbeaza Ziua De Nastere In Acea
1 Gasiti Figurile De Stil Si Imaginile Artistice.2 Gasiti Cuvintele Derivate Si Compuse Din Poezia Peste Varfuri De Mihai Eminescu
Cum Sunt Ajutati Copiii Cu Deficiente Sa Duca O Viata Normala?