RO Study
👤
Stas123
Stas123
22-02-2016
Limba română
a fost răspuns
CITE O PROPOZITIE CU TOATE PRONUMELE
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-02-2016
Eu mananc.
Tu scri.
El citeste.
Ea merge la scoala
Noi ne jucam.
Voi alergati.
Ei se uita la televizor.
Ele primesc flori.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Fac O Poveste Amuzanta? Trebuie Sa Fie Ceva De Genul 1 Aprilie, Un Raliu In Desert, Un Meci de Fotbal, Calatorie Pe Planeta Marte Sau Altceva
Ai Aici Exercitiile Raspunde Adika Fam Ite Rog Exercitiile De La Sub 2 4 Si 5 Cu Rezolvari Completa Te Rog Am Facut Poza Sa Fie Mai Usor Te Tor Mult,,,,
Redacteaza O Compuner 20-25 Randuri Cu Titlul "Ulita Copilariei "
Cum Rezolv Ecuatia:(2a+15,4):4=a+1,6??????????
Alcatuiti Doua Propozitii In Care Expresia Mi-a Facut Cu Ochiul Sa Aiba Intelesurile: A) Mi-a Facut Un Semn Discret Cu Ochiul ; B) M-a Atras , M-a Imbiat .
Suma A două Numere Naturale Este 334. Împărțind Numărul Mai Mare La Triplul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 36 Și Restul 7. Numărul Mai Mare Este... ?
O Bucată De Sârmă De Aluminiu Este Imersată Timp De 5 Zile Într-o Soluție De 5% NaOH Și Care Ajunge La 2,5%. Explicați De Ce Scade Concentrația De NaOH.
Idei De Compunere Cu Un Baiat Sarac Care Isi Cauta De Lucru La Oras Pt A-si Intretine Familia Si Fratele Bolnav ????
Va rog Macar O Ideea La Ce As putea Scrie ,un Eseu La Tema :''Mă Simt Sigur Cand Navighez pe internet,deoarece Stiu Ce Trebuie Sa Fac'''
Suma Vecinilor Numarului 31