Răspuns :
Într-o seară de iarnă un magazin țară a fost pe cale de a închide magazinul său pentru noapte. A ieșit să închidă ferestrele din exterior și prin sticlă a observat cum un om în magazin a luat rapid o livră de unt proaspăt de pe un raft și la ascuns în pălăria. «Ce distractiv voi avea,» negustor a spus el însuși ca el a gândit la un mod de a pedepsi omul pentru furt.
«Eu spun, Seth,» a spus negustor, așa cum a intrat, și a închis ușa după el.Seth a avut deja mâna pe ușă, gata să părăsească magazinul cât mai repede posibil.«Eu spun, Seth, stai jos. Pe o astfel de noapte rece ca acest lucru, este foarte plăcut să stea într-o cameră caldă. »Seth nu știa ce să facă. El a avut untul în pălărie și a vrut să iasă din magazin dintr-o dată. Dar negustor luat Seth de umăr și la pus să stea aproape de soba într-un colț, printre cutiile si butoaiele.«Vom face o mai cald putin, Seth face», a spus ca el a deschis ușa aragaz și a pus o serie de bastoane interior. «Dacă nu sunteți suficient de cald va îngheța, atunci când merg pe o noapte ca asta.»Seth a simțit deja topirea untului, și el a sărit în sus și a spus că trebuie să plece.«Nu până ești destul de cald, Seth. O să-ți spun o poveste, »a declarat negustor în timp ce făcea Seth se așeze din nou.«O, e atât de cald aici,» a spus Seth.«Stai jos, să nu fie într-o asemenea grabă.»«Dar trebuie să meargă. vaci mele ... le este foame ... Trebuie să merg să-i hrănească. »«Nu vă grăbiți, Seth, lăsați vacile să aibă grijă de ei înșiși.» Bietul Seth! El nu știa ce să facă. Untul început să se topească și a venit turnare de sub pălăria jos, în ochii și gura lui.Negustor vorbea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și a continuat să pună bețe în sobă. «Noapte Bine,» a spus el, «Seth, de ce nu luați palaria? Pari să fie cald. Lasă-mă să pun pălăria aici. »«Nu!» Strigă Seth slabă în cele din urmă. "Nu! Trebuie să plec! Lasă-mă să ies. Nu sunt bine. Lasa-ma sa plec!"Untul era acum revărsându-se feței și gâtului săracului și chiar și în jos trupul în ghetele, așa că el a fost într-o baie de ulei perfectă de«Ei bine, noapte bună, Seth,» a declarat negustor zâmbind, apoi a adăugat el, după cum Seth a început din ușă «dacă doriți cu adevărat să meargă.»: «Eu spun, Seth, I. cred de distracție am avut din tine merită nouă pence, așa că nu vă va taxa pentru că livră de unt în pălăria ta. »
«Eu spun, Seth,» a spus negustor, așa cum a intrat, și a închis ușa după el.Seth a avut deja mâna pe ușă, gata să părăsească magazinul cât mai repede posibil.«Eu spun, Seth, stai jos. Pe o astfel de noapte rece ca acest lucru, este foarte plăcut să stea într-o cameră caldă. »Seth nu știa ce să facă. El a avut untul în pălărie și a vrut să iasă din magazin dintr-o dată. Dar negustor luat Seth de umăr și la pus să stea aproape de soba într-un colț, printre cutiile si butoaiele.«Vom face o mai cald putin, Seth face», a spus ca el a deschis ușa aragaz și a pus o serie de bastoane interior. «Dacă nu sunteți suficient de cald va îngheța, atunci când merg pe o noapte ca asta.»Seth a simțit deja topirea untului, și el a sărit în sus și a spus că trebuie să plece.«Nu până ești destul de cald, Seth. O să-ți spun o poveste, »a declarat negustor în timp ce făcea Seth se așeze din nou.«O, e atât de cald aici,» a spus Seth.«Stai jos, să nu fie într-o asemenea grabă.»«Dar trebuie să meargă. vaci mele ... le este foame ... Trebuie să merg să-i hrănească. »«Nu vă grăbiți, Seth, lăsați vacile să aibă grijă de ei înșiși.» Bietul Seth! El nu știa ce să facă. Untul început să se topească și a venit turnare de sub pălăria jos, în ochii și gura lui.Negustor vorbea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și a continuat să pună bețe în sobă. «Noapte Bine,» a spus el, «Seth, de ce nu luați palaria? Pari să fie cald. Lasă-mă să pun pălăria aici. »«Nu!» Strigă Seth slabă în cele din urmă. "Nu! Trebuie să plec! Lasă-mă să ies. Nu sunt bine. Lasa-ma sa plec!"Untul era acum revărsându-se feței și gâtului săracului și chiar și în jos trupul în ghetele, așa că el a fost într-o baie de ulei perfectă de«Ei bine, noapte bună, Seth,» a declarat negustor zâmbind, apoi a adăugat el, după cum Seth a început din ușă «dacă doriți cu adevărat să meargă.»: «Eu spun, Seth, I. cred de distracție am avut din tine merită nouă pence, așa că nu vă va taxa pentru că livră de unt în pălăria ta. »
Într-o seară de iarnă un magazin țară a fost pe cale de a închide magazinul său pentru noapte. A ieșit să închidă ferestrele din exterior și prin sticlă a observat cum un om în magazin a luat rapid o livră de unt proaspăt de pe un raft și la ascuns în pălăria. «Ce distractiv voi avea,» negustor a spus el însuși ca el a gândit la un mod de a pedepsi omul pentru furt. «Eu spun, Seth,» a spus negustor, așa cum a intrat, și a închis ușa după el. Seth a avut deja mâna pe ușă, gata să părăsească magazinul cât mai repede posibil. «Eu spun, Seth, stai jos. Pe o astfel de noapte rece ca acest lucru, este foarte plăcut să stea într-o cameră caldă. » Seth nu știa ce să facă. El a avut untul în pălărie și a vrut să iasă din magazin dintr-o dată. Dar negustor luat Seth de umăr și la pus să stea aproape de soba într-un colț, printre cutiile si butoaiele. «Vom face o mai cald putin, Seth face», a spus ca el a deschis ușa aragaz și a pus o serie de bastoane interior. «Dacă nu sunteți suficient de cald va îngheța, atunci când merg pe o noapte ca asta.» Seth a simțit deja topirea untului, și el a sărit în sus și a spus că trebuie să plece. «Nu până ești destul de cald, Seth. O să-ți spun o poveste, »a declarat negustor în timp ce făcea Seth se așeze din nou. «O, e atât de cald aici,» a spus Seth. «Stai jos, să nu fie într-o asemenea grabă.» «Dar trebuie să meargă. vaci mele ... le este foame ... Trebuie să merg să-i hrănească. » «Nu vă grăbiți, Seth, lăsați vacile să aibă grijă de ei înșiși.» Bietul Seth! El nu știa ce să facă. Untul început să se topească și a venit turnare de sub pălăria jos, în ochii și gura lui. Negustor vorbea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și a continuat să pună bețe în sobă. «Noapte Bine,» a spus el, «Seth, de ce nu luați palaria? Pari să fie cald. Lasă-mă să pun pălăria aici. » «Nu!» Strigă Seth slabă în cele din urmă. "Nu! Trebuie să plec! Lasă-mă să ies. Nu sunt bine. Lasa-ma sa plec!" Untul era acum revărsându-se feței și gâtului săracului și chiar și în jos trupul în ghetele, așa că el a fost într-o baie de ulei perfectă de «Ei bine, noapte bună, Seth,» a declarat negustor zâmbind, apoi a adăugat el, după cum Seth a început din ușă «dacă doriți cu adevărat să meargă.»: «Eu spun, Seth, I. cred de distracție am avut din tine merită nouă pence, așa că nu vă va taxa pentru că livră de unt în pălăria ta. »