RO Study
👤
ViperVS
ViperVS
22-02-2016
Matematică
a fost răspuns
cum transform 1.
5 supra 13 ?
Răspuns :
Gogalniceanum
Gogalniceanum
22-02-2016
1si 5/13=1x13+5=18
SPER CA TE-AM AJUTAT!:3:))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Parcurge 600km Un Autovehicol Consuma 48l Combustibil.afla Cat Comb.consuma Acelas Autovehicul Pentru A Parcurge 1000km Cu Aceasi Viteza.
Se Dă Șirul Se Substanțe Cl2, KCl, CaO, NH4Cl, N2, PH3, CO2. A) Indicați În Care Din Aceste Substanțe Sunt Prezente 3 Tipuri De Legături Chimice.b) Alege 2 Subs
Media Aritmetica A Trei Numere Este 80.Media Aritmetica A Primelor Doua Este 75,iar Media Aritmetica A Ultimelor Doua Este 81.Care Sunt Numerele? Deci,VA ROOOOO
O Poveste Se Intinde Pe 159 Pagini.Mara Vrea Sa Termine Povestea In Doua Saptamani.Dupa 3 Zile,fetita Observa Ca Suma Numerelor De Pe Ultimele Pagini Citite Est
Bunica Are Niste Nuci. 2/8 Le Da Nepotilor,5/6 Din Rest Le Foloseste La Cozonac Si Îi Mai Ramân 24. Câte Nuci A Avut Bunica?
Privind O Persoana Care Poarta Ochelari Poate Spune Daca Lentilele Ochelarilor Ei Sunt Cu Plus Sau Cu Minus
Tot Pentru Fratele Meu Este De Clasa 4 ajutati-l afla Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Rest Care Se Poate Obtine Intr-o Impartire In Care Impartitorul Are Doua Cif
De Realizat O Compunere Narativa De 20 De Randuri In Care Sa Relatati O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Vizionarii Unui Spectacol. VA ROOOGG,
Care Este Difenrenta Dintre Regim Totalitar Si Ideologie Totalitara?
Menionează Rolul Virgulei În Secvena: Domnule Optician, Am Venit Să-mi Dai O Păreche De Ochelari.