RO Study
👤
Liora
Liora
22-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Am si eu nevoie de ex 5
Răspuns :
DariaIonelia8
DariaIonelia8
22-02-2016
articulate cele care sunt nearticulate cele care nu sunt articulate si cu articol hotarat si nehotarat vezi si tu care sunt si nu sunt
eu lucrez mereu cu caietul de clasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Which Sport Do You Like , And Why?
Calculati Că-ți Litri De Apa Sunt Necesari Pentru Umplerea Unui Acvariu Cu Dimensiunile De 4dm, 2dm Si 5dm,stiind Ca Apa Trebuie Sa Aibă Adâncimea De 42cm.
La Un Concurs Un Elev Trebuie Sa Raspunda La 50 De Intrebari. Pentu Fiecare Raspuns Corect Elevul Pierde 10 Puncte, Iar Pentru Fiecare Raspuns Gresit Pierde 5 P
Va Rog Frumos Imi Spuneti Si Mie O Problema De 15 Randuri Cu Titlu Familia Mea Cu 5 Pred Verbale Si 5 Pred Nominale la Romana
Cum Se Numeste Procesul De Romanizare A Popoarelor Latine?
La Hidrogenarea Fenolului In Prezenta De Ni, Se Obtine Ciclohexanol Si Ciclohexanona , Conform Reactiilor : C6H5OH + 3H2 -> C6 H11 OH
Un Teren Agricol In Forma De Patrat S _a Incercuit Cu 4 Randuri De Sarma.Terenul Are O Poarta Cu Latimea De 1 Metru. Stiind Ca , S-au Folosit 284 M
Calculează : 1.000.000dm - 9.800dam +4.000hm - 400.000dm =362...
Aria Patratlui Cum Se Afla?
La Un Concurs Un Elev Trebuie Sa Raspunda La 50 De Intrebari. Pentu Fiecare Raspuns Corect Elevul Pierde 10 Puncte, Iar Pentru Fiecare Raspuns Gresit Pierde 5 P