RO Study
š¤
Nikkyss
Nikkyss
08-10-2014
Studii sociale
a fost rÄspuns
De ce omul are nevoie de comunicare?
RÄspuns :
Gritcancristian
Gritcancristian
08-10-2014
ca sa se inteleaga cu altii
sa afle lucruri noi
Answer Link
Ssimona2154
Ssimona2154
08-10-2014
Omul are nevoie de comunicare deoarece daca nu ar comunica cu cei din jurul lui nu ar sti ce sa faca.Omul are dreptul sa fie independent dar nu se poate descurca fara comunicare.
Answer Link
VEDEČI TOATE RÄSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Valoarea De Adevar A Propozitiilor:Daca Ultima Cifra A Unui Numar Natural Este 4,atunci Numarul Respectiv Se Divide Cu 4.
O Cumpunere Cu Un Peisaj Din Muntii Carpatii . Urgent !
Scrieti Formulele De Plural Pentru Substantivele...geamat,dumbrava,cint,bolta....va Rog Frumoss Am Nevoie La Evaluare <3
Datimi Si Mie Patru Verbe Si Analizate Din Textul Supa Asemanarea Lor Dupa Emil Garleanu
Se Dau Numerele: A={X Apartine Numerelor Naturale Natural/2xX<7} Si B={X Aprtine Multimi Numerelor Naturale/X<2}A Triunghi B ( Triunghiul Este Intro Parte
De Creat O Problema DupÄ SchemÄ.Prin 2 Metode De Rezolvat 1 MotonavÄ ,,,,,,,,,? Locuri 6 Motonave ,,,,,,,,,168 Locuri 7 Motonave .........? Locuri
Nu Stiu Cum Se Cheama Satul Acesta, Dar Stiu Ca Pretutindeni Pe Unde M-ai Dus,unde S-a Vorbit Romaneste Este Pamantul Patriei Mele.Analizati Cuvintele Acesta Pr
Care Sunt Tipurile De Titluri Mi Se Pare Ca Sintetic Si Analitic Mi Le Puteti Explica?
Grupati Cuvintele In 4 Pereki De Sinonime ...minunatmdezordine,geneza,infamie,haos,energic,ticalosie,nastere. Va Rog Din Suflet Cine Shtie Sa Ma Ajute ...))
O Mica Scrisoare Adresata Unui Prieten.