Răspuns :
Intr-o zi , eu si catelusul meu numit Luky am iesit la plimbare . Am plecat in parc . Acolo , am intalnito pe prietena mea Andreea . Si ea isi plimba catelusa . Intre timp ce catelusii se jucau si alergau dupa porumbei , eu si Andreea ne faceam temele la romana . Nu aveam prea multe exercitii de rezolvat , aveam doar o mica compunere despre Cel mai bun prieten . Eu , am ales-o pe Andreea si ea pe mine . Se facuse tarziu asa ca am plecat acasa la parintii si la bunicii nostri .
Sper ca te-am ajutat !!! :D
Succes la scoala si la invatat !! :-*
P.S. nu e copiat !!! :))
Sper ca te-am ajutat !!! :D
Succes la scoala si la invatat !! :-*
P.S. nu e copiat !!! :))
intr-o zi de primavara in care soarele se zarea printre nori un catel imi aparu in cale cand trebuia sa plec spre bunici.
Acesta era murdar, slab si necajit ,mi s-a facut mila de el si l-am luat in calatoria mea spre bunici . Pe drum mi.am impartit pranzul si parca ceva se lega intre noi , o prietenie adevarata . Ajuns la bunici aici l.am ingrijit si am facut totul ca sa se simta bine . Dupa cateva zile am plecat spre casa alaturi de noul meu prieten. Aproape de casa la un colt de strada,am vazut o masina care venea cu viteza spre mine nu am mai putut face nici o miscare si nustiu cum parca cineva ma impinsese si cand m.am uitat ce se intamplase nu mi.a venit sa cred ...prietenul meu si dat viata pentru mine
Acesta era murdar, slab si necajit ,mi s-a facut mila de el si l-am luat in calatoria mea spre bunici . Pe drum mi.am impartit pranzul si parca ceva se lega intre noi , o prietenie adevarata . Ajuns la bunici aici l.am ingrijit si am facut totul ca sa se simta bine . Dupa cateva zile am plecat spre casa alaturi de noul meu prieten. Aproape de casa la un colt de strada,am vazut o masina care venea cu viteza spre mine nu am mai putut face nici o miscare si nustiu cum parca cineva ma impinsese si cand m.am uitat ce se intamplase nu mi.a venit sa cred ...prietenul meu si dat viata pentru mine