RO Study
👤
Pinzariu
Pinzariu
21-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cine e harry potter ?
Răspuns :
Frumusete1
Frumusete1
21-02-2016
Harry Potter este un personaj din filme si acesta era un vrajitor care putea sa faca lucruri marete si magii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Despre Iarna
Vezi, Atunci Mi-a Dat Prin GândCa Tot Stand Si AlegandJos Pe Vraful De Foi UdePrin Lastari Si Vrejuri Crude,S-ar Putea Să Dau De El,Melcul Prost, Incetinel...In
Cum Se Numeste O Adunare De Porci.
Ajutatima Sa Fac O Propozitie Cu Cuvintul Carturar Ca Substantiv Cu Cuvintul Fugar Ca Adjectiv Si Fugar Ca Substantiv
Încearcă Să Explici De Ce Iese O Rață Aproape Uscată Din Apă De Ce Se Udă Hainele În Timpul Ploii
Suma A Trei Numere Este 1988. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca ,daca Impartim Al Doilea Numar La Primul Numar Obtinem Catul 3,iar Daca Impartim Pe Al Treilea La Al
Construieste Cate Un Enunt In Care Pronumele Dumnealui Sa Aiba Urmatoarele Functii Sintactice :a) Subiectb) Atribut C) Complement
Va Rog! Repede, Nu Va Bateti Joc Dand Raspunsuri La Nimereala Pentru Puncte.
Redacteaza O Compunere In Care Sa Prezinti Dialogul Dintre Un Artist Si Primavara
Puneti Semnele De Punctiatie Potrivite In Textul:Ti-am Spus Vino Aici Imediat.Ce Ai De Gand Sa Faci Parerea Mea E Sa Ii Intrebi Si Pe Parintii Fratele Sau Priet