RO Study
👤
Mbm
Mbm
08-10-2014
Limba română
a fost răspuns
o descriere despre privighetoare in 10 12 propoyitii
Răspuns :
Roo
Roo
08-10-2014
Privighetoarea, cea mai draguta pasare dupa parerea mea . Ma scoala dimineta in copacul de langa casa mea .Of..... de ce oare pleaca toamna cand vremea e atat de ... colorata! O pasare maiastra .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
NYAPPY!!! O(>^_^<)o Am Nevoie De Ajutor,va Rog...1)Indica Un Rol Al Utilizarii Perechii De Virgule Din Structura '' Va Rog,oameni Buni,aceasta... ''.2)Pre
Un Tren Electric Merge De La Bucuresti Spre Brasov. In Apropiere De Sinaia, Trenul Merge Cu 60 Km Pe Oră, Iar vântul suflă In aceeaşi Direcţie De Mers A Trenu
Imi Spuneti Si Mie Functia Sintactica A Verbului Observasem. Va Rog Daca Puteti
Multimea B={yE |N\2y+5<y+11} Sa Se Calculeze. As Vrea Un Raspuns Matematic Nu Unul Direct.
La Scoala,,Ion Creanga'' Sunt 879 De Elevi.Numarul Baietilor Este Cu 45 Mai Mic Decat Al Fetelor. Cate Fete Si Baieti Sunt La Acea Scoala ?
Valoarea Naturala A Lui X, Pentru Care Fractiile 12 Supra X+16 Si 16 Supra X+28 Sunt Echivalente, Este:
Dintre Continentele De Mai Jos, Ecuatorul Trece Prin:a.America De Nordb.America De Sudc.Australiad.Europa
Un Dreptunghi Cu Perimetrul De 3920 Mm Are Lungimea Cu 28 Cm Mai Mare Decat Latimea;sa Se Afle Dimensiunile Fiecarei Laturi.
A) (8radical Din 20) : (4 Radical Din 10) - 15 Radical Din 6 : (-3 Radical Din 3) + 6radical Din 14 : (-2 Radical Din 7)= ?
Care Este Pluralul La Chec ? Cine Stie Primeste Coronitaaa :)