RO Study
👤
Yani2
Yani2
21-02-2016
Matematică
a fost răspuns
0,05 +0,2×{0.5+[1+2×(1/5-0,2)]}
Răspuns :
Anyelaioana
Anyelaioana
21-02-2016
0,25×{0,5+[1+2(0,20-0,2)]}. 0,25×{0,5+[1+2×0,18]}. 0,25×(0,5+1,36). 0,25×1,86=0,465
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ziceti-mi Cum Se Spune Cu Sens Asemanator La Durerea
Pe Planul Dreptunghiului ABCD Cu AB=2 Radical 3cm Si Bc =6 Cm se Ridica Perpendiculara AM =2 Radicall Din 3 Aflati Masurilor Diedrelor unghiurile(mad ,mab,mdc
Am Un Desen In Caietul Special De Geografie,si Trbuie Sa Explic Legaturile Dintre Componentele Hidrosferei.Am Pus Si Desenul Mai Jos,trebuie Sa Explic Legaturil
In Secventa ,,sa Ma Cheme Si Pe Mine Din Somn Cu O Carte De Povesti In Mana Exista: A)doua Forme Neaccentuate Si O Forma Accentuata ale Pronumelui Personal; B)o
Dorina Asaza Jucariile Pe 3 Rafturi,astfel: Pe Primul Pune Un Nr De Jucarii,pe Al Doilea De 3ori Mai Multe,iar Pe Al Treilea De 3 Ori Mai Multe Decit Pe Al Doil
Sa Se Afle Doua Numere,stiind Ca Primul Este De 5 Ori Mai Mare Decat Al Doilea,iar Diferenta Dintre Dublul Primului Si Triplul Celui De-al Doilea Este 245
Precizati Ce Parte De Propozitie Este Cuvantul fetei din Propozitia Urmatoare, Si Dezvoltati-o In Propozitia Corespunzatoare.Un Mos I-a Dat fetei O Mana
Cum Ajunsese la Targoviste , Se Dusese drept La Tepes Cu Un Dar Bogat Si-i Zisese:-Maria Ta , Ursita M-a Adus Sa Trec Cu Avutul Meu Prin Tara Pe Care O Stapan
Propoziti In Care El Si Dumneavoastra Sa Fie Pe Rant ,subiect,atribut Si Complement
Sort The Into Three Groups:size,material,possessions.-wollen-plastic-denim-rucksack-keyring-wallet-large-lather-long-bracelet-wide-tall-deep-catton-belt