RO Study
👤
Cosminake
Cosminake
21-02-2016
Chimie
a fost răspuns
Compusul ionic format este electric......?
Răspuns :
Iuliandamian
Iuliandamian
21-02-2016
compusul ionic format este electric neutru.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X Comups Cu Y =xy-3(x+y)+12 . Se Cere. X •3=3•x=3 ( •=compus)
5×77+5×49= Efectueaza In Doua Moduri Dau 15 Puncte!!!
Redacteaza O Compunere, De 150-250 De Cuvinte, In Care Sa Motivezi Aparterenta La Specie A Baladei Populare Stoinicel Viteazu REPEDE DAU 35 DE PUNCTE
Repede!!!!!!Dau Coroana!!realizează Un Text (dialog).personajele Dialogului Sunt Omul De Zăpadă Și Soarele. Da Un Titlu Textului. Transformă Apoi Dialogul În P
Pe Planul Triunghiului Isoscel ABC, AB=AC=15 Si BC=18, Se Ridica Perpendiculara AM, Cu AM=12radical Din 3. Aflati Distanta De La Punctul B La Dreapta BC
Se Dau 2 Numere.Primul Numar Este Cu 240 Mai Mare Decat Al Doilea.Sa Se Determine Numerele,stiind Ca Suma Lor Este 298.Prin Metoda Reprezentarii Grafice.
Compune Probleme Dupa Exercitiile. A. 232+232x5. B.28-28:4
Cine Imi Face O Argumentare Descriptiva Pentru Fragmentul : Dragu-mi Era Satul Nostru Cu Ozana Cea Frumos Curgătoare Și Limpede Ca Cristalul, În Care Se Oglind
Ajutatima Varog Sa Scriu O Compunere Despre Un Fulg Care A Cazut Pe Palma Mea De 4sau5randuri Va Rog Foarte Mult
Raluca Si Madalina Au Hotarat Sa Si Imparta Servetelele De Colectie.Aveau 63 De Servetele .Madalina Fiind Mai Mare, A Hotarat Asa.. Decate Ori Ea Ia Cate 5 S