RO Study
👤
TTTYTTT
TTTYTTT
21-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce grup de sunete sunt in cuvantul "aude"
Răspuns :
Adriana445
Adriana445
21-02-2016
hiat : a-u-de a-u este hiat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numește Consicintile Pe Care Lea Avut Adoptarea Crestenismul De Către Rusia Kieveană Și Regatelor Normade
Буду Благодарна За Ответ.
3. Transcrie Trei Termeni Pe Care Îi Asociezi Cu Sala De Clasă Şi Integrea- Ză-i Într-un Text De 30-40 De Cuvinte. .
Va Rog Puteti Sa Imi Ajutati Sa Faci O Compunere Cu Titlul Forinta De A Fi Un Om Mare.
Am Nevoie De Ajutor Urgent !!!!!Dau Coroana!!!!Legea De Miscare A Unui Oscilator Liniar Armonic Este Y=10 Sin(2nt+)(cm). Se Cer: A. Amplitudinea De Oscilație B.
Compune O Analiză Despre Gândurile Și Trăirile Lui Harap-Alb Atunci Când Traversează Pădurea Labirintică Și Se Întâlnește Cu Spânul.Pentru Referință, Analiza Ar
10 Calculează Diferenta Dintre Numărul Ab Cab Şi Răsturnatul Său, Știind Că: . A = Dublul Lui B, B < C Cu 7 C = Cea Mai Mare Cifră Impară Va Rog Mult Dau Co
O Întrebare Am Dacă Sunteți Amabili, Un Cuvânt Cu Grupul De Litere "ghi" Și Terminația "o" Că M Am Tot Gândit Dar Nu Știu Nici Unul!! Mulțumesc Frumos!
Discurs Pe Proverbul Cine Stie Carte Are 4 Ochilucrul Dobandit Prin Sudoare E Mai Depre Ca O Moștenire
Formează Perechi De Numere Pare , Apoi Află Totalul Lor. 56 203 14 313 28 004 104 120 50 113239 204 416 560 •Verifică Cu Ajutorul Calculatorului