RO Study
👤
Ptizoiu
Ptizoiu
21-02-2016
Limba română
a fost răspuns
La ce intrebari raspunde numele predicativ ?
Răspuns :
Wsx
Wsx
21-02-2016
cine este ? ce este? ce se spune despre?
Cum este?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Multimea Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Au Cifra Sutelor 8 Si Sint Divizibile Cu 3
Functia Sintactica Si Morfologica A Tuturor Cuvintelor Din Versurile plopii-au Inceput Sa-si JoaceFrunzele De Argintva Rog Ajutati-ma Imi Trebuie Urgent
Educatia Civica: Numeste Activitati Specifice Tie Ca Persoana! Ajutati-ma Va Rog,cine Poate
Rezumatul De La Lectia Nenea DIRECTORUL
Buna!Am De Facut Un Fel De Compunere,in Care Sa Arat Si Sa Argumentez:daca Ar Fii Sa Aleg Sa Stau In Banca Pe Cine As Alege?Pe Monica Sau Olguta?(Monica Sau Olg
Calculati ( 3²×3⁻²)⁻¹
Imi Explicati Si Mie Va Rog Frumos Formula De La Acest Exercitiu: 1+2+3+......+100
Irina,victor Si Alex Locuiesc Pe Stada ION CREANGA.Casele Casele De Pe Aceasta Strada Au numerele De La 1 Pina La 80.Determinati Adresa La Care Locuieste:a)Ir
Ma Puteti Ajuta Va Rog trebuie Sa Alcatuiesc Campurile Lexicale din Tex Pentru Carte, Instrumente Muzica ,lumea Micilor Vietuitoare si Misterele lumii Care
Doi Muncitori Au Sapat Un Snat De 126 . Unul Dintre Ei A Sapat Cu 12 M mai Mult Decit Celalat . Citi Metri De Sant A Sapat Fiecare Muncitor?Va Rog Ajutatima Ac