RO Study
👤
ROBERTJR
ROBERTJR
21-02-2016
Matematică
a fost răspuns
doar cele incercuite....
Răspuns :
OakOak
OakOak
21-02-2016
Nu a iesit bine poza,este stearsă si nu pot sa rezolv niciun exercițiu !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Formați O Serie De Cel Putin 6 Termeni Porrind C.B Gradina (2) Prezentați Procesul De Compunere Sau Format Cuvinte: Alba-ca-zapada Astfel Niciodată Rea-cred
Scrie Numerele Naturale De Trei Cifre,astfel Încât Suma Numerelor Reprezentate De Cifra Unităților,respectiv Respectiv Cifra Sutelor Sa Fie Egală Cu Cifra Zecil
UNTEM CAMPIONI Rie: A) Trei Numere Care Sunt Mai Aproape De 5 000 Decât De 6 000.
12.Precizează Felul, Valoarea Şi Funcţia Sintactică A Numeralelor Din Următoarele Enunţuri: A)Cinci Copii M-au Ajutat La Proiectul De La Geografie. B)Privirea C
21. Calculați AUB; ANB; A\B; B\A În Fiecare Din Cazurile: 3x+7 A) A ^ = {XER/-1 < ³x +²7 511}; B = {XER/-25 5x+9
Pls Rapidchiar Îmi Trebe
Tu Décris Brièvement Ta Chambre (meubles, Décorations, Accessoires) Et Ton/ Ta Camarade Essaie De La Dessiner. Ensuite, Changez De Rôles. Va Rog Am Nevoie Reped
Aflati A Si B Stind Ca (a-5) X (b-7)=
3. Imaginează-ți Că Te-ai Întâlnit Cu Un Personaj Dintr-o Carte Citită/sau Dintr-un Film/joc. Scrie Un Dialog, De 10-12 Replici, Despre Lumea Lui. Introdu În Di
19 Unghiurile AOB Şi BOC Sunt Adiacente, Astfel Încât AOB = 72° Şi COB = 36°. Calculați Măsura Unghiului Format De Bisectoarele Lor. 20. Măsura Unghiului Format