RO Study
👤
Hozadenisa
Hozadenisa
20-02-2016
Limba română
a fost răspuns
forma literala a cuvantului vro
Răspuns :
Oriest
Oriest
20-02-2016
Forma literara a cuvantului vro este vreo
Vro-Vreo
Sper ca ti-am fost de ajutor :D !
Answer Link
Floreaandreea1
Floreaandreea1
20-02-2016
Forma literara a cuvantului "vro" este "vreo"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Write About Your Next Birthday. Use The Questions To Help You. • When Is Your Birthday? • How Old Will You Be? ? • Are You Going To Have A Party? What Are Yo
Între Casa Mea Și A Lui Vlad Sunt 15 M Între Casa Mea Și A Mariei Sunt 37 M Câți Metri Merg Pentru A Ajunge La Vlad Apoi La Maria Știind Că Au Casele Situate În
Care Este Fundamentul Ierarhiei Feudale??? Va Rog Multttttt Dau Coroana
2. Găsiţi În Poezie Explicatia De Dicţionar A Cuvintelor Subliniate Vă Rog Frumos Eu Nu Inteleg
Daca AOB Si BOC Sunt Doua Unghiuri Adiacente Cu Masurile De 45 Grade Si Respectiv 95 Grade, Calculati: A) Masura Unghiului Format De Laturile Necomune B) Masura
Cate Ore Si Câte Minute Sunt: a) De La 12 : 20 La 14:30 b) De La 19 : 25 La 20:05 c) De La 21 : 40 La 24:00 CEL MAI RAPID RĂSPUNS ARE COROANA , Ajutor Doar Ex 2
Scrie Un Text De 10-15 Rânduri În Care Să Descrii O Fată De Împărat.În Redactarea Textului, Vei Avea În Vedere: - Să Ai Un Conținut Adecvat Cerinței, Adică Să
Alcătuiește Un Text De 10 12 Rânduri Care Să Folosești Cuvintele Vară Furnică Lăcustă De Un Titlu Potrivit,respectând URGENȚĂ!!!CINE IMI FACE BINE ÎI DAU CORON
Rezumat Tata Bogat Tata Sarac Ultimele 5 Capitole
Ce Monede Poți Folosi Pentru A Plăti O Pâine Care Costă 3lei