RO Study
👤
Zesarah
Zesarah
20-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana urgent !!!
Răspuns :
Boss189
Boss189
20-02-2016
B ... 10 .....b
C..... 2......c
DE. ...25 supra 10 ...a
sper ca te-am ajutat. ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinaţi În Fiecare Caz Nr X: A) 2^x|3^x B) 4^x| 5^x + 2014 c)5^x|4^x + 1 d) 2013^x | 2012^x +1Please Help:((
Ce Intelesui Au Cuvintele Lac Si Codru Va Rpg Frumos Am Nevoie De Toate Intelesurile
1 . " E Tihna -n Livada Si Pace ... " Exprima-ti Opinia Despre Semnificatia Acestui Veres, In Maximum Cinci Randuri . 2.Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe
Peste 20 De Ani Un Baiat Va Fi De 2 Ori Mai Mic Decat Tatal Sau. Acum Tatal Este De 3 Ori Mai Are Decat Fiul.Cati Ani Are Fiecare Acum?
Calculati Media Aritmetica A Numerelor A Si B Unde : A = 6√3 +√108-4 √75+ 2√147 =....
Cine Ma Ajuta La Matematica Distactivaconsidera Ca Tu Esti Capitanul Unui Vapor.pe Vapor Sunt10 Marinari Si 20 De Calatori.cati Ani Are Capitanul?
Domnul Economu Consultă Contul Contul Său De Pe Card.Mai Are În Cont 27435 Lei.-La Începutul Lunii Aveam 29157.a) S-a Mărit Sau S-a Diminuat Numărul(suma) De Le
Ce Carti Imi Recomandati de Citit pentru Vacanta ? Trec A V A !
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Rescrie Propozitiile Corectand Greselile : 1. Nici Cand Nu Am Avut O Nota Mai Mica. 2. Nu Conteaza Nicicat De Mult Imi Place Mie Dansul Si Nici Cat De Ieft