RO Study
👤
Victoria160
Victoria160
20-02-2016
Engleza
a fost răspuns
Ma puteti ajuta la acest exercitiu ?
Răspuns :
M192md
M192md
20-02-2016
1definition 2numerous 3annoying 4resistance 5destroyed 6existence 7ability 8developing 9effect(cred) 10solution
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noteaza Cel Putin 3 Situatii In Care Sa Evidentiezi Rolul Organului Auditiv In Supravietuirea Animalelor
Modurile Si Timpul La Cuvintele; Vom Scrie ,scrie, Mersese ,fugiram ,sa Fi Intrebat, Furam, Am Dansa ,vorbind ,a Asculta, Auzeam, Lucrati ,citeste ,sa Citesti,d
Intr-un Grup Sunt 16 Persone.Dintre Toti Doar 14 Poarta Ochelari Si Doar 11 Au Ceas La Mana.Cate Personae Din Grup Au Ceas La Mana Si Poarta Si Ochelari?? Va Ro
Suma A Trei Numere Naturale Este 800.Suma Primelor Doua Numere Este 465,iar Al Doilea Numar Este Cu 102 Mai Mic De Cat Al Treilea.Afla Cele Trei Numere
Formuleaza O Concluzie Cu Referire La Calitatile Si Valorile Pe Care Le Solicita Exercitarea Plenara A Unui Anumit Rol
Sinonime Pt. Cuv A Zice Si A Intelege
Numarul Intreg Situat Intre Radical 2 Si Radical 5 Este
Va Rog Mult Ma Puteti Ajuta Cu Un Mic Paragraf In Engleza In Care Trebuie Sa Vorbesc Despre Ce Sa Intamplat In Ultima Perioada In Viața Mea Si Ce Am Experimenta
Am Nevoe De Ajutor 34 :5+15 58 :10-25 Completeaza Cu O Cifra Astfel Incat Rezultatul Optinut Sa Fie Divizibil Cu 2; 5; 10
Viața Fără Violență...ajutațimă Vă Rog Să Fac O Poiezie.....pliz