👤

Descrie intr-un scurt eseu,implicarea ta intr-o actiune de voluntariat.

Răspuns :

intr-o zi de vara mam hotarat sa particip la o actiune de voluntariat,am vrut sa ajut o casa de copiii,prin a sta cu ei. in prima zi am mers bucurosa,tinand in mana 2 plese de dulciuri si jucarii. Cand am ajuns,4 copiii au vazut sacosele si au tipat in gura mare:CADOURI!!! Cand au vazut cadouri,toti au navalit pe mine. Pana la urma am inceput sa le impart cadourile. toti sau bucurat de dulciuri si jucarii. Dupa ce leam impartit,am inceput sa ma joc cu ei. Asa de fericiti au fost. Eram asa de fericita,cand ii vedeam ca sunt asa de fericiti! dupa ce iam ajutat sa manace,iam culcat. Dupa ce au adormit,am mers la bucatarie sa-le ajut pe bucatarese la mancare. Am gatit o supica de pui,mamaliga cu branza si ca desert pudinga de ciocolata. dupa ce sau trezit copiii,si au vazut ca nu sut langa ei,au inceput da ma caute peste tot. Pana la urma mau gasit si am mers la joaca cu ei,a venit timpul de cina. Copiilor leau placut mancarea facuta de noi. Seara pe la 19.00 am mers catre casa dar am reveni si a doua zi. Timp de 2 sapt am facut o asemenea munca. A fost placut sa ajut aceea casa de copiii. chiar si in ziua de azi,mai merg acolo si asta este interesant ca copiii nu mau uitat.!!!