RO Study
👤
Pcelinadaniela
Pcelinadaniela
08-10-2014
Matematică
a fost răspuns
cat reprezinta 5,7mm in cm?
Răspuns :
Bubu98
Bubu98
08-10-2014
0,57 de cm .
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Dorciomanvio
Dorciomanvio
08-10-2014
5,7 mm =0,57 cm
deoarece treci virgula spre stanga peste o cifra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Sa Imi Spuna Cineva Cand Sunt "a Caror/ale Caror/ai Caror/a Carei" Etc. Adjective Pronominale Relative Si Cand Sunt Pronume Relative? (+functii Sintactice
Cu Cat Scade Entropia Apei Lichide La Temperatura De 25 Grade C Daca Presiunea Creste Cu 3 Atmosfere?
Imi Poate Explica Cineva Ce Inseamna Verb Predicativ La Mod Nepredicativ Si Verb Nepredicativ La Mod Predicativ?
R=x *e^Gcum Scot X? Unde E, Este Exponentiala
Pot Spune " La Nivel Compozițional, Se Remarca Prezența Elementelor De Prozodie "?
Rolul Cratimei In Secventa" S-a-nveselit"
Indicati Felul Subordonatelor: Ion Tace Din Pricină Că Se Teme. Nu Ştie Încotro Se Îndreaptă. Dacă Nu M-ai Ajutat, Am Greşit Locul Unde S-au Întâlnit Era
Ma Puteți Ajuta Cu Grupurile De Sunete(ce,ci,ge,gi Etc.),pentru Ca Nu Înțeleg Cum Trebuie Luate Intr-un Cuvânt.
Cine Imi Poate Spune Pe Scurt Despre Tratatul De La LUTK*1711(din Secolul XVIII) Si Batalia Din Secolul XVI*1559 De La Calugareni?
Va Rog Sa Ma Autati. Creati Cate O Subordonata De Fiecare Tip Introdusa Prin Fiecare Tip De Element Regent A Acestora, De La Propozitia Mihai Invata..... Daca N