RO Study
👤
Scara1
Scara1
19-02-2016
Matematică
a fost răspuns
cati litri fac 3 treimi de litru?
Răspuns :
Andreea1104
Andreea1104
19-02-2016
3 treimi dintr-un litru=3* 1/3 dintr-un litru=
un litru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Cel Mai Mare Divizor Comun Și Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 25 Și 40
În Triunghiul Abc Măsura Unghiului A Egal Cu 2 Ori Măsura Unghiului A Și Măsura Unghiului C Egal Cu 3 Ori Măsura Unghiului A Să Se Afle Măsurile Unghiurilor Tri
Precizează Felul Acțiunii, Persoana Și Numărul verbului Din Fiecare Enunt: 1. Am Analizat Fiecare Verb Din Enunţ. 2. Voi Depăși Situația Dacă Mă Sprijini Tu. 3.
Valoarea Minimă A Rezultantei A Două Forțe Coliniare Este De 2 N Virgulă Iar Valoarea Maximă De 14N Punct Calculează Valorile Celor Două Forțe Ce Reprezintă Cel
Modul Eolian In Do.E Urgent ! Va Rog!
10g H----->N1.Care Este Produsul De Reacție Și În Ce Cantitate. Îmi Trebuie În 20 De Minute Va Rog Frumosss Dau Coroana!!!!!
7 Notează A (adevărat) Sau F (fals):a) Dacă Î = 6, R Poate Fi 8;b) Dacă Î = 4, R Poate Fi 0;c) Dacă Î = 7, R Poate Fi 7;d) Dacă Î = 4, R Poate Fi 3.
Compune Probleme, Folosind Expresiile De Mai Jos A)815 Timbre, Cu 343 Mai Putine B)706 Masini Albe Si Rosii Cu 592 Mai Putine Masini Verzi C)638 Flori, Cu 256 M
Va Rog Este Foarte Important
Completeaza Rebusul:1)orienteaza Sunetele Spre Timpan.2)membrana Care Desparte Urechia Externa De Urecgia Medie.3)se Gasesc In Urechia Medie Si Transmit Vibrati