RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Un cuvant care sa aiba 10 silabe
Răspuns :
FataPerfecta19
FataPerfecta19
19-02-2016
ster-no-cle-i-do-mas-to-i-di-an (biologie)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroana C(la Put.) 58 : C(la Put.) 39 : C (la Put.) 9 = Ajutor
Daca ∆NNP~∆ABC Si Raportul De Asemanare Este 1/3, Iar Perimetrul ∆MNP=51cm, Atunci Perimetrul ∆ABC Va Fi......
Se Dau Multimile A={2,3,5,7,11} Si B={4,6,10,12,21,22,29}.Determinati O Multime C ,formata Din Elementele Care Apartin Multimii B,astfel Incat,fiecare Dintre
In Curte Sun 108 Clovni Si Toti , In Afare De Unul,au Nasul Rosu. Fiecare Face Altceva ,unii Merg Pe Tricileta ,altii Canta Si Altii Dau Baloane Colorate. Numai
Am Nevoie Ca Cineva Sa Imi Rezolve Aceasta Problema Cu Intrebari : La Un Concurs De Atletism Participa 6 Grupe A Cate 36 De Copii , Iar Restul Pana La 641 S
Va Rog Zimceti-mi Ce Inseamna:indur
A) Din 15 Kg Lamai Se Obtin 9 L De Suc .Din Cate Kg Lamai Se Obtin 15 L De Suc? b) Trei Tractoare Ara O Suprafata Agricola In 210 Ore . In Cat Timp Ara Aceeasi
Pune A Sau F imperiul Roman A Lasat In Urma Sa O Stralucita Mostenire( ) statul Dac A Fost Desfiintat In Anul 106( )
Buna A Poti Ajuta La Mate Te Rog. Determinati: doua Cincimi Din 35 trei Optimi Din 16 sapte Jumatati Din 18 trei Sferturi Din 52 Te Rog Daca Ma Poti Ajuta Te Ro
Se Considera Trapezul Isoscel ABCD Cu AB || CD, BC = 5cm Si BD = 9cm. Aflati: A) AD b) AC Vreau Rezolvarea Completa, Nu Doar Raspunsurile.