Răspuns :
Școlile secolului douăzeci și unu, dau o atmosferă de indiferență nu numai din partea elevilor ci și a profesorilor, părinților în primul rînd. Ei au crescut o așa generație dar dau vina pe tehnologie. Tehnologia e ceva folositor dacă e folosită cu normă. Ei au permis copiilor orice, ei au crezut că dacă-i vor răsfăța și nu vor duce lipsă de nimic atunci vor crește oameni buni în viață, s-au înșelat amarnic, pentru a crește oameni cu o cultură înaltă, trebuie să treacă prin anumite greutăți. Astea cred că ar fi cele mai mari dezavantaje ale școlilor din ziua de azi.
Avantaje nu sunt prea multe, dar de un lucru sunt sigur/ă, doar cei ce au trecut prin greutăți, doar cei ce știu ce înseamnă să nu ai nimic, știu ce înseamnă #viață adevărată, acei știu greutatea și doar acești oameniîți dau silința cel mai mult. Desigur că nu în toate cazurile, nu vreau să ofensez, să critic negativ, dar ăsta-i adevărul, doare nu-i așa?!
Dacă le-am spune asta părinților ar înțelege dar oricum ar spune că vina stă în școală și în noi, pe cînd unii dintre ei nici nu-și învață copilul să salute oamenii în semn de respect măcar față de sine.
(Mă scuzați dacă e puțin, nu am numărat cuvintele, sper să fie de folos)
Avantaje nu sunt prea multe, dar de un lucru sunt sigur/ă, doar cei ce au trecut prin greutăți, doar cei ce știu ce înseamnă să nu ai nimic, știu ce înseamnă #viață adevărată, acei știu greutatea și doar acești oameniîți dau silința cel mai mult. Desigur că nu în toate cazurile, nu vreau să ofensez, să critic negativ, dar ăsta-i adevărul, doare nu-i așa?!
Dacă le-am spune asta părinților ar înțelege dar oricum ar spune că vina stă în școală și în noi, pe cînd unii dintre ei nici nu-și învață copilul să salute oamenii în semn de respect măcar față de sine.
(Mă scuzați dacă e puțin, nu am numărat cuvintele, sper să fie de folos)