RO Study
👤
Condorpasare
Condorpasare
19-02-2016
Matematică
a fost răspuns
nr de 5 ori mai mare decit 10
Răspuns :
Iorganicu
Iorganicu
19-02-2016
5x10=50 daca nu ai inteles DE inseamna inmultirea
Answer Link
Rarity21
Rarity21
19-02-2016
REZOLVARE:
5x10=50
RĂSPUNS:
-50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Oferă Un Exemplu De Trei Numere Naturale Al Căror Produsul Este Egal Cu Produsul Dintre Primul Numar Mărit Cu 5 Al Doilea Cu Mărit Cu 1 Și Ultimul Micșorat Cu 5
Suma A 3 Nr Este 55.care Sunt Numerele Stiind Ca Primul Este De 4 Ori Mai Mic Decat Al Doile Si Dublul Celui De Al Treilea?
Suma A Trei Numere Naturale Este Egala Cu 100 . Impartind Primul Numar La Al Doilea Se Obtine Citul 1 Si Restul Este Egal Cu Al Treilea Numar , Iar Al Doilea Nu
Sinonomul Cuvamtului Senin
Ajutor Dau Coroana17.Ofera Un Exemplu De 3 Numere Naturale Al Caror Produs Este Egal Cu Produsul Dintre Primul Numar Marit Cu 5,al Doilea Numar Marit Cu 1 Si Ul
Determinați Numerele Abc (cu Bara De A Supra) Știind Ca Numerele Ab (cu Bara), Bc (cu Bara), Ca (cu Bara) Sunt Direct Proporțională Cu 8, 4 Si 10.
Imi Pare Rau Pt Taieturi Dar Repede Ajutor!
Imi Poate Explica Cineva Diferenta De Nomenclatura Intre Prefixele Izo Si Sec? Nu Am Inteles Diferenta Dintre Ele ,iar În Manuale Nube Nimic Explicit.
Jennifer Lawrence Was Born (be Born) InLouisville, Kentucky On 15th August 1990, Thethird Of Three Children. She(graduate) From School Very Early Because She(wa
5 Traditii Legate De Brad