RO Study
👤
BSweet
BSweet
19-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat la % este 80 din 25 ?
Răspuns :
Stefychriss121
Stefychriss121
19-02-2016
x% din 25=80
x supra 100 * 25=80 (care il amplificam cu 100)
25x=8000
x=8000/25
x=320
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formula Chimica La Salaican
Identifică Cuvintele-rimă. Selectează Cuvintele Date În Trei Coloane.VerbeSubstantiveAdjectiveAlte Părți De Vorbire La Poieziea Jocuri
TESTE DE EVALUARE1. Moluştele De Apa Dulce Sunt:a. Caracatita;b. Scoica De Râu;c. Planorbis.2. Moluştele Respira Prin:a. Branhii;b. Manta;c. Plamân. Îmi Trebuie
Vreau Fisa De Lecura Din Povestea Porcului De Ion Creanga Sa Contina: -genul Literar -specia Literara -naratoeul -personaje: -principale: ;-secundare: ; -modu
DAU 25 PUNCTEe De Clasa A 5a Exercițiul 2!!
Alcătuieste Propozitii Cu Ortogramele: Sa/s-a, Sau/s-au, La/l-a, Ia/i-a, Iau/ I-au, Neam/ne-am, Nea/ne-a, Numai/ Nu Mai, Odată/ O Dată, Săi/ Să-i; Ajutati Va Ro
Triunghiul Dreptunghic ABC Are Ipotenuza BC=72cm Si M(B)=30° .Calculati Lungimile Laturilor [AB] [AC] Si Inaltimea [AD], D Apartine (BC)
Va Rog Sa Ma Ajutați La Ex 2. Multumesc Mult!
Va Rog Ajutați Mă.................citeți Textul Și Răspundeți La Ântrebari Mai Jos Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Rog....................dau Coroana...........
Radiatile Luminoase Au O Viteza Foarte Mare, Aproape 30000 Km/s Imensa Distanta De La Soare La Pamant Este De Aproximativ De 150 Milioane Kilometri De Cat Timp