RO Study
👤
Boos1dumitru
Boos1dumitru
19-02-2016
Matematică
a fost răspuns
coponentele inmultirii
Răspuns :
TEODOAR1
TEODOAR1
19-02-2016
factorul1+factorul2=produs
factorul2 +factorul1=produs
axb=bxa
IxII=IIxI
exemplu:
8x7=56
7x8=56
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Doua Trăsături Ale Operei Epice Prezentate In Textul Dat Barbu Ștefănescu Delavrancea,Hagi-tudose Ajutor
Mă Ajutați La A Ex 12
DACA 3 RUBINETE CU ACELASI DE BIT POT UMPLE UN BAZIN IN 6 ORI ,AFLATI IN CATE MINUTE POT UMPLE ACELASI BAZIN 10 ROBINETE CU ACELASI DEBIT
Precizati Care Sunt Cele 4 Dansuri Ale Suitei : A_ _ _ _ _ _ _ _ . S_ _ _ _ _ _ _ _ . C _ _ _ _ _ _ _ _ . G_ _ _ . Scrieti Țara De Proveniența A Fiecărui Dans :
A = 2 La Puterea 2001 +2 La Puterea1198 +3 Cat Este A
Ai Terminat De Colorat ? Aceasta Înseamnă Că Ai Întregit ................... , Care Este Un Substantiv De Genul .........................
Alegeti Un Ecosoistem Natural Si Unul Antropizat Si Comparale.urgeeent Va Rog Ca Sunt In Timpul Testuluiiii
Întrebările 5 Și 6 Dacă Se Poate Vă Rog!(sper Să Se Vadă,și Din Greșală Am Pus Ed. Tehnologică In Loc De Ed. Socială)
Functiile Sintactite Si Cazurile Si Intrebaeile Frazei "cand S A Nascut Fratele Meu Mai Mic, Pe Care Toti Il Iubim, Tata A Hotarat Sa Ne Mutam Intr Un Apartamen
Desenați Un Cerc De Centru O Și Raza R= 1,5 Cm . Luați Apoi Punctele A,B,C, D, E,și F Astfel Încât OA = 1 Cm , OB =2 Cm ,OC=1 Cm ,OD =2,5 Cm ,OE =1,5 Cm ,OF =4,