RO Study
👤
Ale1921
Ale1921
19-02-2016
Engleza
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta ??
Dau coroniță!
Răspuns :
Annaany71
Annaany71
19-02-2016
Santa, Christmas, carols...cam atat am gasit pentru ca nu e foarte clara imaginea.
Answer Link
Kkmaca2016
Kkmaca2016
19-02-2016
Carols Santa Elf Reindeer Fir Sleigh Present Christmas Surprise Mai imi trebuie unul dca il vad ti-l dau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Mutiplu De Doua Cifre,diferit De 24,al Nr 24 Este(dau Coroana)
3) In Ce Moment Al Zilei Işi Imaginează Tânărul Că S-arputea Produce Întâlnirea? Indică Versul Care Te-a Ajutatsă-l Identifici4 )Cadrul Natural Descris In Prima
Într-o Livada Sunt 88 De Pomi Fructiferi Dintre Acestia 50sunt Meri 17 Sunt Peri Iar Restul Sunr Gutui Câti Gutui Sunt In Livadă?
Aflați Numărul Dreptelor Determinate De Cinci Puncte Diferite Dintre Care Trei Sunt Coliniare
Pe Ce Silaba Este Accentul La Cuvantul Descoperire?
Dau Coroana Celui Care Il Rezolva E Urgent
5. Soluţia Apoasă A Cărui PH = 9, Are Concentratia Ionilor Ho Egală Cu:a. 10-mol L -1 B. 10 Mol-L-!c. 5 Mol Ld. 9 Mol-L='
Rezolva Folosind Metoda Reducerii La Unitate:A). Daca 3kg De Mere Costa 12 Lei, Cat Costa Un Kg De Mere?B). Daca 4 Colete Cu Mase Egale Cantaresc 8kg, Cat Este
5. Alcătuiți Patru Propoziții În Care Substantivul Pădure Să Îndeplinească Următoarele Funcții: Subiect; Atribut, Complement, Să Intre În Componența Predicatulu
Amn Nevoie Dinou De Ajutor Va Rog 1. Scrieți Toate Continentele Și Oceanele.