RO Study
👤
Paraschiva1
Paraschiva1
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se desparte cainele
Răspuns :
Rozen
Rozen
18-02-2016
cainele=cai-ne-le....
Answer Link
MirunaTeodora1
MirunaTeodora1
18-02-2016
Cuvantul cainele asa se desparte cai-ne-le.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bec De Lanterna Functioneaza Normal Cand Este Strabatut De Un Curent Electric Cu Intensitatea De 200 MA.Cata Sarcina Electrica Trece Prin Filamentul Becului
Descrieti Multimile Urmatoare Printr-o Proprietate A Elementelor Lor, Folosind Notatiile Invatate.A={1;2} B={0;1;7} C={1;2;3}
ELEMENT AL MULTIMI M16 Reunit M15 .CUM SE FACE,VREAU Te Rog Si Explicatia
Identificati Complementele Circumstantiale De Timp Si Scrieti Ce Parte De Vorbire Determina : Ne-a Vizitat Ieri. Si-a Adus Aminte De Ea Azi. Iata Acum Un Al
Fie F : R -> R , F(x) = 3/2 X -27. Calculati Produsul P = F(10)·f(11)·f(12)·...·f(20).
Va Rog Frumos Ajutati-ma Cu Un Eseu!!! Am Nevoie Un Eseu Pe Tema: The Customer Is Always RightVa Rog Din Tot Sufletul, Ajutati-ma!!! SOS!
Familia De Cuvinte Pentru Invatatoare
V=4,48 M3 Metanamestec -mono Di -tri Metan NeconsumatCalculati NV=4,48 M3 Metanamestec -mono di -tri metan Neconsumat
Se Considera Numerele a=radical Lung Si Sub El 2-√3 si B= Radical Lung Si Sub El 2+√3 .Aratati Ca A·b=1 . Scuze Pentru Cum Am Scris
Scrie Doua Caracteristici Ale Vocabularului Folosit De Catre Cei Doi Interlocutori Din Bubico De I.L Caragiale.Va Rog Mult Sa-mi Spuneti!!!!