RO Study
👤
Bianca187
Bianca187
18-02-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog și calculele mai pe larg.
Răspuns :
PatrocleSalut
PatrocleSalut
18-02-2016
Salut ai mai jos raspunsul dar imi pare rau ca ti l-am facut in paint sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Un Text De 10 15 Rânduri În Care Să Reprezinți O Întâmplare În Care Rugăciunea Pe Care Îți Ai Făcut Un Gând Pentru Un Anumit Motiv Ce A Fost Asculta
Se Considera Triunghiul ABC De Varfuri A (1,3) , B(2,4) Si C(3,5).Distanța De La Vârful A La Centrul De Greutate G
Va Rog Am Nevoie De Răspuns
...dau Coroană...Va Rog... • Ce Carte Ai Alege Sa Citești Mai Întâi ? De Ce ?-Fata Babei Si Fata Mosneagului -Capra Cu Trei Iezi- Scufita Roșie
Bunica A Pregătit Sirop De Soc.Siropul A Fost Pus In 40 De Sticle De 750ml.Cate Sticle Ar Fi Folosit Bunica,dacă Sucul Era Pus In Sticle De 500ml?
7. Pentru A Ajunge La Bunici Am Călătorit Cu Trenul. Am Plecat La Ora 8 H 7 Min 33 S Și Amajuns La Destinatie La Ora 10 H 3 Min 14 S. Oare Cât A Durat Călătoria
Name The Members Of Your Family.Asta Se Refera La Numele Lor Sau,spre Exmplu:mama,tata Etc?Am Nevoie De O Lamurire!Vă Rog,ajutor!Mă Abonez
Patru Bondari Stau In Cele Patru Colturi Ale Unui Tavan, In Forma De Patrat. Fiecare Dintre Ei Vede Bondarul Din Coltul Opus, Pe Aceeasi Latura A Tavanului. Bo
{126-4x[3600:60-7x(54:9)+3]}:7+3=27:3
Afla Termenul NecunoscutVa Rog Ajutați Mă!!