RO Study
👤
Marinana12
Marinana12
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna jelui-m-aş?
Răspuns :
SarpeXD
SarpeXD
18-02-2016
Adica a te jalui la cineva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Importanta Calendarului Dacic De La Sarmizegetusa?????AJUTOR!!
Imi Dati Si Mie Va Rog Numele A Catorva Personalitati Din Mexic? IMI TREBUIE URGENT
Intr-o Librarie Au Ramas 14 Penare,7 Ghiozdane Si Cu 9 Mai Multe Ascutitori Decat Penare Si Ghiozdane La Un Loc,stiind Ca S-au Vandut Rechizite Egale Cu Rasturn
Formuleaza Sase Enunturi In Care : atributul Sa Fie Exprimat Prin S
O Compunere Cu Titlul ,,auto Portret''
VĂ DAU 3 PROBLEME,LA CARE VREAU REZOLVARE!PLĂTESC FOARTE,CHIAR FOARTE BINE!DOAR RĂSPUNSURI CALITATIVE!!!1)Mihai A Parcurs O Distanță Timp De 45 Min. Cu Viteza M
Un Trapez Isoscel Cu AB Paralel CD Are AB=8cm,BC=20 Cm Si Unghiul C =45 De Grade.Aflati Perimetrul Si Aria Trapezului.
Traduceti-mi In Engleza La Conditionalul 1 Urmatoarele Propozitii:1)Daca Voi Merge La Mare,imi Voi Cumpara O Palarie Roz.2)Nu Va Mai Vorbi Cu Jack Daca Nu Ii Ra
Indicati Complementele Circumstantiale De Loc Din Textele De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima.Aseara,prn Gradina Amortita,Din Tufe D
Va Rog Sa Ma Ajutati La Doua Probleme 1.pretul Initial Al Unui Automobil A Fost De 8000 De Euro.acesta S-a Modificat Dedoua Ori:prima Data A Crescut Cu 5%,apoi